Fi Dizisi 7. bölüm bugün yayınlanacak mı, Fi dizisi Puhu TV'de saat kaçta yayınlanacak?

Fi dizisi yeni bölümü bugün yayınlanacak mı? Puhu Tv'nin sevilen dizisi Fi, 4,5 ve 6. bölümün ardından 7. bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi dizisini nasıl izlerim? İşte Fi dizisinin son bölüm detayları ve yeni bölüm ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
Fi Dizisi 7. bölüm bugün yayınlanacak mı, Fi dizisi Puhu TV'de saat kaçta yayınlanacak?

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana binlece kişi tarafından büyük bir heyecan ve ilgi ile izlenen Fi dizisinin, geçtiğimiz 21 Nisan tarihinde 4,5 ve 6. bölümleri yayınlandı. Dizinin son bölümlerinin yayınlanmasının ardından dizinin binlerce takipçisi, internet başına geçti ve Puhu Tv ekranlarında yayınlanan son bölümü izledi. Peki Fiz dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi dizisinin son bölümlerini ne zaman yayınlanacak? İşte Fi dizisinin son bölüm detayları.

Güçlü oyuncu kadrosu ile gündemde çok konuşulan Fi dizisi, konuk oyuncuları ile de adından bahsettirmekte ve binlerce kişiyi internet başına kilitledi.

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin rol aldığı Fi dizisinin geçtiğimz 21 Nisan günü 3 bölümü yayınlandı. Ünlü yazar Azra Kohen'in kaleme aldığı "Fi, Çi, Pi" adlı kitaplarından yola çıkılarak hazırlanan 'Fi' dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 7. bölümünün 28 Nisan Cuma günü Puhu Tv'den yayınlanması bekleniyor.

Fi Saat Kaçta?

Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümün bugün yayınlanması bekleniyordu. Ancak bu konuda bir gelişme yok. Son dakika haberi geldiği anda haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

Fi Dizisi Son Bölümde Yaşananlar

Ozan Güven'in canlandırdığı Can'ın Duru’yu elde etmek için yeni yollara başvurur. Bu yollarda Can, rotayı rakibi Deniz’e çevirdi ve Kaya’ya onu araştırması yönünde talimat verdi. Duru ile arasındaki gerilim sürerken, sunduğu ilginç bir ortaklık teklifiyle de Deniz’in hayatındaki yerini sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.

Duru ve Deniz ilişkisi, Can'ın oyunları sonrasında çıkmaza girer. Can sonunda aradığı fırsatı buldu ve karşısına çıkacak olumsuzluklardan habersiz bir şekilde, zafere emin adımlarla yürüdüğünü zannederken, beklenmedik cephelerden gelen darbeler ile sarsılır. Can’ın sakladığı sırrın izini süren Özge ise sonunda bir kanıta ulaşacaktır.

Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.