Fiat Egea Modelinde Fiyatlarda Güncelleme Yaşandı! Yeni Fiyatı Ne Oldu? İşte Detaylar

Fiat’ın sevilen modellerinden olan Egea’da fiyat indirimi yaşandı. Egea modelini satın almak isteyenleri sevindiren indirim sonrası güncel fiyat etiketi ne oldu? işte detaylar!

Yayınlanma:
Fiat Egea Modelinde Fiyatlarda Güncelleme Yaşandı! Yeni Fiyatı Ne Oldu? İşte Detaylar

Fiat’ın Bursa ilinde üretimini gerçekleştirerek tüm dünyaya sunduğu Egea modelinde fiyat indirimi yaşandı. Buna göre Egea’yı bundan sonra uygun fiyatlarla satın alabilmeniz zor olmayacak. Araç sektörünün önemli markalarından Fiat, bazı periyot aralıklarıyla modellerinde indirime gidebiliyor. Onlardan biri de Egea modelinde oldu.

Türkiye’nin en çok tercih edilen modellerinden olan Fiat Egea’da yeni fiyat listesi güncellenmiş oldu. Bursa’da üretimini gerçekleştiren İtalyan şirket’in dikkat çeken Egea modeli sektörde hem şıklığı hem de yeni fiyatıyla mutlu edecek.

Fiat Egea’da Mart Ayı Fiyat Güncellemesi

Fiat Egea modelinde indirim yapma kararı alan İtalyan şirketin bu kararı, otomobil kullanıcılarını bir hayli sevindirmeyi başardı. Daha düşük bütçeli bir araç satın almak isteyenlere özel fiyat etiketini aşağıya çekmesinden sonra Egea’ya ilgi daha fazla artmaya başladı. Mart ayında birçok modeline zam yapan İtalyan şirketin, Egea modeline indirim geldi. Kampanyalı fiyatlarla sunulan anahtar teslimli modeli Fiat Egea’nın güncel fiyat listesi şu şekilde;

  • Easy 1.4 Fire 95 HP güncel fiyatı: 392.900 TL
  • Easy 1.3 M Jet 95 HP güncel fiyatı: 598.900 TL
  • Easy 1.6 M jet 130 HP DCT güncel fiyatı: 678.900 TL
  • Hatcback Street Fire 1.4 95 HP güncel fiyatı: 450,900 TL

Fiat Egea modelinde indirim yaşanmasının ardından pek çok araç sever satın almak için gaza bastı. Daha ekonomik fiyatlar ile araç satın almak isteyenleri sevindirecek Fiat’tan Egea modeline cazip bir kampanya geldi.

2021-subat-fiat-manuelklima-1920x1080.jpg

Fiat Modellerine Zam Yaparken Onu Teğet Geçti!

Mart ayında markanın pek çok modele zam yapması, otomobil kullanıcıları için can sıkıcı hale gelmişti. Fakat Fiat, Egea modelinde yeni bir karar alarak Mart ayında indirim başlattı. Böylelikle Fiat Egea indirimli olarak satın alınacağını duyanlar çok fazla mutlu oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.