Final Fantasy 16 Yapımcısı PC Kullanıcılarını Üzdü! Oyun PS5 İçin Geliyor

Oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği Final Fantasy 16 yapımcısından ilginç açıklamalar geldi. Özellikle PC’ye geliş tarihiyle ilgili söyledikleri, tam manasıyla hayal kırıklıklarına neden oldu.İlk olarak o zamandaki...

Yayınlanma:
Final Fantasy 16 Yapımcısı PC Kullanıcılarını Üzdü! Oyun PS5 İçin Geliyor

Oyun severlerin büyük bir heyecanla beklediği Final Fantasy 16 yapımcısından ilginç açıklamalar geldi. Özellikle PC’ye geliş tarihiyle ilgili söyledikleri, tam manasıyla hayal kırıklıklarına neden oldu.

İlk olarak o zamandaki adıyla Square tarafından büyük umutlar bağlanılmayan bir oyun olarak çıkarılan Final Fantasy, Japonya’da beğeni görmüştür. Ancak dünyanın geri kalanı için benzer ifadeleri söylemek mümkün değildir. Dolayısıyla bu oyun serisi, genel olarak orta halli bir seri olarak kabul edilmiştir.

Serinin 4.oyunu ile birlikte ABD ve Avrupa ülkelerinde popülaritesi artmaya başlamıştır. İşte bu durum, oyunun dünya çapında ün kazanmasının ilk aşaması olmuştur.

2020 yılında yapılan PS5 etkinliğinde serinin yeni oyunu geleceği açıklanmış ve oyun severlerde muhteşem bir heyecan oluşmuştur. 2023 yılında çıkacağı kesinleşen oyunun yapımcısından gelen açıklamalar, özellikle PC oyuncularının morallerini bozdu.

Oyunun PC Versiyonu ile İlgili Kafa Karışıklığı Devam Ediyor

FF 16 ile ilgili paylaşılan fragmanlarda, daha baştan itibaren oyunun PS’ye özel olduğu belirtilmişti. Ancak bu bilginin hemen altında ise PC’de de mevcut olacağını gösteren bir ibare vardı. Bunlara ek olarak oyunun dağıtıcı firması olan Square Enix yetkilileri de oyunun ilk olarak PS için satışa çıkacağını, daha sonraki aylarda ise PC için de satışa sunulacağını belirtmişti.

final fantasy 16 ps5

Benzer türden farklı açıklamalar, oyunun ilk aylarda PS’ye özel olacağını, daha sonra ise PC’ye de geleceğini gösteriyor. Ancak yapımcı tarafından söylenen kimsenin PC’ye çıkacağını söylemediği ifadeleri kafaları karıştırdı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.