Fırat Kalkanı Harekatında Hataylı Piyade Uzman Onbaşı Mete Can Şehit Oldu

Fırat Kalkanı Harekatında bugün DEAŞ'ın gerçekleştirdiği hain saldırıda 5 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimizden Hataylı Mete Can'ın şehadet haberi ailesine verildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fırat Kalkanı Harekatında Hataylı Piyade Uzman Onbaşı Mete Can Şehit Oldu

Fırat Kalkanı Harekatında bugün gerçekleşen DEAŞ saldırısında Hataylı Mete Can şehit oldu.

Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan piyade uzman onbaşı Mete Can'ın Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

Dörtyol İlçesi'nin Altınçağ Mahallesi'nde oturan şehit piyade uzman onbaşı Mete Can'ın babası Mehmet ile annesi Meryem Can, acı haberi yetkililerden aldı. Fenalık geçiren Can çiftine, hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayraklarının asıldığı ev, haberi alıp taziyeye gelen yakınları ve mahalleliyle dolup taştı.

3 kardeşin en küçük olan şehit Mete Can'ın 3 ay önce evlendiği, cenazesinin ise Dörtyol İlçesi'nde defnedileceği belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.