Fırat Kalkanı Şehidi Emre Doruk'un Cenazesi Memleketi Giresun'a Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatında önceki gün gerçekleşen hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk'n cenazesi memlekti Giresun'a getirildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fırat Kalkanı Şehidi Emre Doruk'un Cenazesi Memleketi Giresun'a Getirildi

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk'un cenazesi memleketine getirildi.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El Bab’ın Suflaniyah bölgesinde devam eden operasyonlar sırasında, terör örgütü DEAŞ tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk’un cenazesi memleketi Giresun’un Alucra ilçesine getirildi.

Gaziantep'te düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirilen piyade uzman çavuş şehit Emre Doruk’un cenazesi, Giresun'un Alucra ilçesine götürülmek üzere yola çıktı. Yaklaşık 200 kilometrelik yol, konvoy eşliğinde 4 saatte katedilerek Alucra İlçesi'ne getirilen şehidin naaşı, Devlet Hastanesi morguna konuldu. 5 kardeşin en küçüğü olan şehit Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk'un annesi Havva ve babası Hasan Doruk’un çok üzgün oldukları gözlendi. İlçe merkezinde binalar, işyerleri ve araçlar Türk bayrakları ile donatıldı.

Şehit Uzman Çavuş Emre Doruk, Alucra Merkez Büyük Camii'nde yarın düzenlenecek törenin ardından Akçiçek Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.