Fırat Kalkanı Şehidi Hasan Kavuz Samsun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatında DEAŞ'ın saldırısı sonucu şehit olan 25 yaşındaki uzman çavuş Hasan Kavuz, memleketi Samsun'un Çarşamba İlçesinde binlerce kişinin katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Fırat Kalkanı Şehidi Hasan Kavuz Samsun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

TÜRK Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu'nun Suriye'nin kuzey bölgesinde sürdürdüğü Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen 16 askerden Uzman Çavuş Hasan Kavuz, memleketi Samsun'da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Fırat Kalkanı şehitlerinden 25 yaşındaki uzman çavuş Hasan Kavuz için bugün memleketi Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde düzenlenen cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Miletvekili Erhan Usta, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, şehit babası Ertan ve annesi Safiye Kavuz ile ağabeyi Umut Kavuz, kardeşi Ayşe Kavuz, yakınları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Çarşamba İlçe Devlet Hastanesi morgundan alınan şehit uzman çavuş Kavuz'un cenazesi Rıdvan Paşa Camii önündeki caddede hazırlanan tören alanına getirildi. Bakan Kılıç şehidin ailesine taziyede bulundu. Şehidin annesi Safiye Kavuz, kızı ile yan yana oturarak dua etti.

Bekar olan ve 1 Haziran 2016'da göreve başlayan şehit uzman çavuş Hasan Kavuz için cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı. Şehit uzman çavuş Hasan Kavuz'un cenazesi ardından Paşayazı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Samsun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.