Fırat Kalkanında Yaralanan Astsubay Üstçavuş Selçuk Erdoğan Şehit Oldu

Fırat Kalkanı Harekatında 21 Aralık günü yaralanan ve getirildiği Gaziantep'te tedavi altına alınan Astsubay Üstçavuş Selçuk Erdoğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Yayınlanma:
Fırat Kalkanında Yaralanan Astsubay Üstçavuş Selçuk Erdoğan Şehit Oldu

Suriye'de Cerablus'ta başlayan ve son olarak El Bab'a kadar gelinen Fırat Kalkanı Harekatında 46'ncı şehidimizi bugün verdik. 21 Aralık günü DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Astsubay Üstçavuş 33 yaşındaki Selçuk Erdoğan, bugün Gaziantep'te tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de 136 gündür sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında geçen 21 Aralık'ta, terör örgütü DEAŞ militanlarının El Bab bölgesinde düzenlendiği ve 16 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanarak Gaziantep Doktor Ersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Astsubay Üstçavuş Selçuk Erdoğan, bugün öğleden sonra yaşam mücadelesini yitirip şehit oldu.

3 ay önce evlendiği belirtilen ve Tunceli nüfusuna kayıtlı olan şehit Selçuk Erdoğan'ın cenazesi, Gaziantep'teki işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere ailesinin oturduğu Amasya'nın Merzifon İlçesi'ne gönderilecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 24 Ağustos'tan bu yana sürdürülen harekat kapsamında şehit olan askerlerin sayısı Selçuk Erdoğan ile birlikte 46'ya yükseldi.

Gündem haberlerinden ve son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.