Fırsatçılar Yüzünü Gösteriyor! Deprem Sonrasında Başkentte Fahiş Kira Artışı Oldu!

Deprem sonrasında iyi insanların yanı sıra fırsatçılarında çok fazla olduğuna şahit olundu. Fırsatçılar yüzünü gösterdi. Başkentte kiralara fahiş artış.

Yayınlanma:
Fırsatçılar Yüzünü Gösteriyor! Deprem Sonrasında Başkentte Fahiş Kira Artışı Oldu!

Ülkemizde güzel tabloların yanı sıra hiç istemediğiniz şeylerle de karşı karşıya kalabiliyoruz. Deprem sonrası fırsatçılarda daha fazla para kazanabilmek amacıyla elinden geleni yapıyor. Ankara’daki kiraların fahiş artışa geçmesi bunun en önemli örneğinden biri. Merkez üssü Kahramanmaraş, Elbistanve Pazarcık’ta meydana gelen depremler sonrasında başkentte fahiş bir kira artışı ile karşı karşıya kalındı.

Türkiye’de asrın felaketi olarak nitelendirecek olduğumuz depremle birlikte 10 şehrimizde binalar yıkık ve kullanılamaz hale geldi. Şehirlerin adeta tuz buz olduğu feci depremde de fırsatçılar tarafından yapılanlar şoke ediyor. Bu seferde Ankara’daki kira fiyatlarının uçuşa geçmesi de bunun en önemli göstergesi.

Ankara Yoğun Göç Alıyor!

Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep ve diğer illerde meydana gelen deprem beraberinde göç dalgasının yaşanmasına da neden oldu. Ankara ilimiz en çok göç alan yerlerden biri olurken, bu durum konut sahibi olanların da işine yaradı gibi görülüyor. Çünkü bazı fırsatçılar tarafından Ankara yoğun bir göç alması fırsat bilinerek, kiralarda yükselmeye gidildi. Ankara’daki bazı ev sahipleri ve emlakçılar tarafından fiyat artışına gidildiği fark edildi.

ATEM, başkentte meydana gelen fahiş fiyat artışlarıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Buna göre yapılan açıklamalar dahilinde başkentte meydana gelen fahiş fiyat artışlarıyla ilgili olarak gerekli tüm müdahalelerin yapılacak olduğu bilgisi verildi. Doğabilecek fahiş fiyat artışına dair pek çok projelerin üretiminin yapıldığına dikkat çekildi.

gr5tpcoiyk6ax7n0-fzusg.webp

Vatandaşların Mağdur Olmaması İçin Çalışma Başlatıldı!

Ülkemizdeki deprem felaketinden sonra yoğun göç alan yerlerden biri Ankara oldu. Ankara’da yoğun göç alırken, bu durum ev sahibi ve emlakçılar açısından fiyat artışı yapmak için bir fırsat niteliği gözüyle bakıldı. Haliyle bu durum kiralık ev arayanlar tarafından mağduriyet ortamının yaşanmasına neden oluyor. Fakat ATEM tarafından yaşanan bu tip durumlarla ilgili çalışmaların başlatıldığını ve kira fahiş artışlarıyla ilgili olarak incelemeler yapılacağını duyurdu. Böylelikle hiçbir vatandaşımız mağduriyet yaşamayacak dendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.