Flaş !! Donald Trump İlk Gafını Yaptı (TRump'ın Sosyal Medyada Paylaştığı Fotoğraf Meğerse..)

ABD yeni Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta ilk gafına imza attı. İşte Trump'ın paylaştığı fotoğraf ve yaptığı gaf.

Yayınlanma:
Flaş !! Donald Trump İlk Gafını Yaptı (TRump'ın Sosyal Medyada Paylaştığı Fotoğraf Meğerse..)

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık yemini ettiği gün toplanan kalabalığa ilişkin yeni bir gafa imza attı.

Yemin törenine katılanların sayısı ile ilgili medyada yer alan haberlere sert bir karşılık veren ve 20 Ocak'ta gerçekleşen törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçlayıp, gazeteciler için 'yeryüzündeki en haysiyetsiz insanlar' ifadelerini kullanmasının ardından, ABD Başkanlığı (POTUS) Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı. Trump, fotoğrafa iliştirdiği mesajda, 'Dün ulaştırılan bir fotoğraf, alt ve üst kat basın salonlarında sergilenecek. Teşekkürler Abbas!" dedi. Trump, fotoğrafı POTUS hesabından kendisini izleyen 22 milyon kişi ile paylaştı. Ancak, 20 Ocak günü başkanlık yemini eden Trump'ın paylaştığı kalabalık fotoğrafının, Trump'ı protesto etmek için yapılan kadınlar yürüyüşü'nün yapıldığı 21 Ocak tarihinin bulunması büyük gafı gözler önüne serdi.

İşte O Paylaşım

 ABD BASKANI DONALD TRUMP, BASKANLIK YEMINI ETTIGI GUN TOPLANAN KALABALIGA ILISKIN YENI BİR GAFA IMZA ATTI. - NAFIZ ALBAYRAK/NEW YORK,(DHA)

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.