Flaş İddia: Bogdan Bogdanovic Sacramento Kings Yolunda

Önceki akşam oynanan Panathinaikos karşılaşması sonrasında konuşan Sacramento Kings oyuncusu Georgios Papagiannis, Bogdan Bogdanovic hakkında flaş bir iddia ortaya attı. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Flaş İddia: Bogdan Bogdanovic Sacramento Kings Yolunda

Önceki akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona eren Panathinaikos-Fenerbhahçe Euroleague karşılaşması sonrasında Yunan Sport Fm'e maç sonunda konuşan NBA'nın Sacramento Kings'in başarılı basketbolcusu Georgios Papagiannis, Bogdan Bogdanovic hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Sacramento'nun Yunan Pivotu Papagiannis, Bogdan Bogdanovic'in gelecek sezon Sacramento'ya geleceğini iddia etti.

Fenerbahçe'nin Panathinaikos'u mağlup ettiği karşılaşma sonrasında konuşan Papagiannis, Fenerbahçe'nin Sırp oyuncunun geleceği hakkında şu açıklamaları yaptı: “Bildiğim kadarıyla Bogdan Bogdanovic bu yaz Sacramento Kings’e gelecek. En azından takım üyelerinin söylediği şey bu”

Eurobasket

Önümüzdeki aylar içinde yapılacak olan Eurobasket 2017 hakkında da konuşan Papagiannis, sağlıklı olması durumunda milli takımının formasını giyeceğini ifade etti. 20 yaşındaki genç oyuncu Papagiannis, “Eğer sağlıklı olursam Eurobasket’te Yunanistan Milli Takımı ile birlikte olacağım. Eurobasket öncesi Yaz Ligi var ancak Sacramento Kings izin verdi. Her şey iyi giderse ve sakatlığım yoksa milli takımda olacağım” sözlerini söyledi.

Fenerbahçe Yunan rakibini play-off'larda ikinci maçta da yenerek durumu 2-0'a taşıdı.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.