Flaş Uyarı!! 1 Milyondan Fazla Hesap Hacklendi: Hemen Şifrenizi Değiştirin

Alınan son dakika bilgilerine göre büyük bir hacker veya hacker grubu 1 milyondan fazla Gmail ve Yahoo hesabını satışa sundu. lşte Gmail ve Yahoo hesabı olanları ilgilendiren önemli uyarı.

Yayınlanma:
Flaş Uyarı!! 1 Milyondan Fazla Hesap Hacklendi: Hemen Şifrenizi Değiştirin

İnternet kullanıcılarının birçoğunun en çok korktuğu durumlardan biri olan kişisel bilgilerin sızdırılması, yakın zamanda büyük bir hacker grubu tarafından gerçekleştirildi.

Hürriyet Gazetesinde yer alan habere göre, yakın zamanda büyük bir hacker veya hacker grubu, internet üzerinde kullanıcıların bilgilerini çaldı. Daha önce de böyle vakıalarla karşı karşıya gelinse de bu denli büyük çapta bir hackleme ilk defa görülüyor. Haberin devamında ise SunTzu853 isimli bir hackerın, toplam bir milyonun üzerinde Gmail ve Yahoo hesabını Deep Web üzerinden belli bir Bitcoin karşılığında satışa sunduğu bilgisi alındı.

Alınan son dakika bilgilerine göre hacklenen bu 1 milyondan fazla hesabın gerçek olmadığı söylense de bazı Deep Wep kullancıları bazı hesapların doğruluğunu kanıtlamışlar. Öte yandan alınan bilgilere göre çalınan hesaplar arasında daha önce çalınan heaplar da yer alıyor.

5haber.com Notu: Kullanıcılara tavsiyemiz Gmail ve Yahoo hesapları bulunan vatandaşların hesap şifrelerini bir an önce değiştirmeleri.

Gündem haberlerirnden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.