For Honor, Çok Kısa Bir Süre için Ücretsiz Oldu

For Honor, Ubisoft tarafından geliştirilen en popüler oyunlardan biri. Böylesine özel bir oyunun 9 Şubat’a kadar ücretsiz olacağı duyuruldu. Yapılan kampanya konsol ve PC sürümü için geçerli olacak. Oyuncular, kendisini adeta bir gladyatör gibi hissedeceği oyunu ücretsiz oynayabilecek.

Yayınlanma:
For Honor, Çok Kısa Bir Süre için Ücretsiz Oldu

Son dönemlerde Steam’de yapılan zamlardan sonra Türkiye’deki oyun severlerin çok zor zamanlar geçirdiğini söylemek yanlış olmayacak. Bazı oyunlara %1000 üzerinde zam yapılması ve oyun fiyatlarının 2.000 TL üzerindeki rakamları görmeye başlaması son derece can sıkıcı bir durum olarak kabul ediliyor.

Oyuncuların zor zamanlar yaşadığı bu dönemde, onlara bir miktar katkı vermek için bazı şirketler özel kampanyalar yapıyor. Ubisoft da bunlardan biri ve For Honor oyununu ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunuyor.

Ubisoft, içlerinde Türkiye’nin de olduğu bazı ülkeleri kapsayan bir kampanya başlattığını duyurdu. Duyurulan kampanyaya göre For Honor isimli oyun 9 Şubat tarihine kadar hem PC hem de konsol için ücretsiz olacak. Bu oyunun fiyatı ise 179 TL’den başlıyor.

5c8c091107291c1d74f8c4ee.webp

9 Şubat Gününe Kadar For Honor Ücretsiz Olacak

For Honor, Ubisoft tarafından geliştirilmiş olan en popüler oyunlardan biri. Yakın dövüş tutkunları için hazırlanan bu oyun, beklentileri rahatlıkla karşılıyor. Üstelik tek oyunculu ve çok oyunculu modları bulunuyor.

Oyun, Orta Çağ temasına sahip. Savaş meydanlarında düşmanlarla savaşılan oyunun sistem gereksinimleri de son derece mütevazi. Dolayısıyla günümüzdeki PC’lerde rahatlıkla oynanabilir. 4 GB RAM, İ3 işlemci ve 90 GB depolama alanı bu oyun için yeterli olur. Ancak yüksek ayarlarda oynamak için biraz daha yüksek özellikler gerekecek.

Belirtilen tarihe kadar ücret olan oyunu, 9 Şubat’ta satın alarak oynamaya, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.