Ford, Mustang Mach-E Modelin İçin İndirim Yapıldığını Açıkladı! İndirim Miktarını Duyunca Şok Olacaksınız…

Ford markasına ait elektrikli araba modeli olan Mustang Mach-E için fiyat indirimi yapıldı. Ne kadar indirim miktarı yapıldığını duyunca şok olacaksınız.

Yayınlanma:
Ford, Mustang Mach-E Modelin İçin İndirim Yapıldığını Açıkladı! İndirim Miktarını Duyunca Şok Olacaksınız…

Piyasada her geçen gün rekabetin artması araba sektöründeki elektrikli araba modellerini de bir yarış içerisine sokuyor. Mustang Mach-E modeli için daha yüksek satış rakamlarına ulaşmak isteyen Ford aynı zamanda bu rekabet içerisinde müşteriye erişim oranını da daha yüksek seviyelere çekmek istiyor. Bu yüzden daha fazla kişinin bu araca ulaşabilmesi adına üretim miktarının arttırılırken aracın fiyatı ile ilgili indirimlerin sürdürüleceği açıklandı.

Ford Mustang Mach-E İçin İndirimler Belli Oldu

Konu ile ilgili şirket bir açıklama yaparak üretim artışının ve fiyat indiriminin sebeplerini açıkladı. Sürekli büyüyen ve gelişen elektrikli araç piyasasında önemli markalar arasına girmek isteyen Ford tarafından üretilen Mustang Mach-E modelinin piyasadaki en iyi seçenekler arasında yer almaya devam etmesi ve süreklilik arz etmesi için böyle bir karar alındığı ifade edildi. Aynı zamanda yapılan bu açıklama içerisinde Mustang Mach-E'nin müşterilerinin yarısından çoğunun aynı sektörde yer alan rakip markaların müşterisi olarak Ford modelleri için geldiğinin de altı çizildi.

2021-ford-mustang-mach-e4x-gt-performance-vs-2021-tesla-model-y-dual-motor-performance-1.webp

Mustang Mach-E modelinin 2022 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde elde ettiği satış rakamı ve piyasa payı incelendiğinde ilk 3 içerisinde yer alan elektrikli otomobil olduğu da açıklandı. Ford markası tarafından elektrikli araç piyasasında üretilen ve müşterilere sunulan Mustang Mach-E modelleri arasında minibüs, kamyon ve SUV çeşitleri yer alıyor.

Ford Mustang Mach-E İçin %8'e Varan Fiyat Güncellemesi Geldi

Piyasadaki payını arttırmak ve daha fazla kişiye ulaşmak isteyen Ford markası Mustang Mach-E modelleri için %8'e varan fiyat güncellemesi olduğunu duyurdu. Böylece rekabetin bol olduğu bu piyasada daha fazla tutunmaya ve daha büyük pay kapmaya yönelik bir adım atıldı.

c52dab61ef19c0a222b63976f3da4c60d71a702e.jpeg

Herkes tarafından elektrikli araçların daha kolay satın alınabilmesini sağlamak amacıyla bu indirimin yapıldığını belirten Ford, düşük fiyatlı modeller için toplamda 600 dolar ile 900 dolar zarında bir indirim yaparken yüksek fiyata sahip modeller için bu indirim miktarı 5900 dolar olacak nokta Böylece bu markaya ait elektrikli araçlar 46 bin dolar ile 64.000 arasında değişen fiyatlar üzerinden satışa sunulacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.