Ford ve Lincoln Otomobillerini Geri Çağırıyor! 382 Otomobil Geri Çağrıldı

Dünyaca ünlü araba üreticilerinden Ford ve Lincoln teknik bir arızadan ötürü binlerce aracını geri çağırma listesine eklendiğini açıkladı. ABD’li araba üreticilerinden olan Ford ve Lincol’un yaklaşık 380 bin aracını geri çağırma listesine eklediği belirtildi.

Yayınlanma:
Ford ve Lincoln Otomobillerini Geri Çağırıyor! 382 Otomobil Geri Çağrıldı

Bu haberle birlikte araç sahipleri en yakın Ford ve Lincoln bayisine giderek araçlarını teslim ettiği görüldü. Kamera arızasından ötürü kazaya sebebiyet verebilecek bu arızanın giderilmesi için çalışma yapan Ford’un binlerce aracı kapsayan bir geri çağırma listesi bulunuyor. 380 binin üzerinde otomobilin geri çağrımını yapan araba üreticileri ise kamera arızasının giderileceğini belirtti.

Dünya genelinde birçok farklı ülkede satışı gerçekleştirilmiş olan araçların acil olarak geri döndürülmesi çağrısı yapıldı. Tahminlere göre 380 binin üzerinde aracın geri çağrılması planlanıyor. Dünya genelinde birçok farklı ülkeye dağılmış olan araçların acil olarak geri döndürülmesi ve kamera arızasının giderilmesi gerekiyor. Kamera arızasının giderilmesi ile birlikte kaza riskinin en düşük seviyeye çekilmesi ve güvenli araç kullanımının mümkün olması planlanmaktadır.

400 Bine Yakın Araç Kaza Riski Taşıyor

Kamera arızası olduğunu belirten yetkililer bu arızanın önemli olduğunu açıkladı. Hem Ford hem de Lincoln tarafından kullanılan kameraların aynı üreticiye sahip olmasından dolayı iki araçta da arızanın olduğu belirtildi. Yüz binlerce aracın geri çağrılmasıyla ilgili listenin tamamlandığı ve yetkililere iletildiği açıklandı. Kısa sürede araçların geri çağrılacağı ve tamir edileceği belirtilirken araç sahiplerinin de bu alanda bir sorun yaşamamak için yetkili servislere gidilmesi gerektiği de belirtiliyor. Kamera arızasının yetkili servislerde birkaç saat içerisinde düzeltilmesi mümkün olacak.

lincoln-2149.webp

Günümüzde birçok farklı ülkede aktif olarak araç üretimi yapan Ford’un bu arızası oldukça önemli. Son yıllarda bu ölçekte büyük bir geri çağrım olmamışken bu arızanın rekor olduğu belirtiliyor. Lincoln tarafından da üretilen araçların büyük bir kısmının geri çağrıldığı açıklandı. Yetkili servisler üzerinden bu arızayı onarmak mümkün olacaktır. Birçok farklı konumda yer alan yetkili servislere ulaşarak araçlarınızda yer alan kamera arızasını düzenletebilir ve güvenli bir şekilde sürüşe devam edebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.