Forspoken Sızıntısı Bu Defa Oynanış Videosu Geldi

Oynanış videosu, bir sızıntı şeklinde yayınlandı. Yani oyunu geliştiren firmanın resmi bir paylaşımı söz konusu değil. Bundan dolayı haber kaynakları, spoiler olmaması adına videoyu yayınlamamayı tercih etti. Ancak Youtube...

Yayınlanma:
Forspoken Sızıntısı Bu Defa Oynanış Videosu Geldi

Oynanış videosu, bir sızıntı şeklinde yayınlandı. Yani oyunu geliştiren firmanın resmi bir paylaşımı söz konusu değil. Bundan dolayı haber kaynakları, spoiler olmaması adına videoyu yayınlamamayı tercih etti. Ancak Youtube ve benzeri platformlar üzerinden biraz araştırma yaparak videoya hızlı bir şekilde ulaşabilir ve izleyebilirsiniz.

Forspoken Oynanış Videosu Sızdırıldı

Playstation 5 üzerinden bir yayıncının yayına geçmesiyle birlikte farklı yayıncılar da oynanış videosu atmaya başladı. Square Enix’in inceleme kodu ile ilgili dikkatli ve son derece seçici olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bu durumun nasıl bir etki yapacağı ise merak konusu. Yaşanan bu olayın şirketin fikirlerini etkileyeceği tahmin ediliyor.

Square Enix’in yeni RPG oyunu olan Forspoken, PC ve Playstation 5 için geliştirildi. Oyun içerisinde doğa üstü güçlere sahip olan ana karakter Frey, büyülü güçlerini yoğun şekilde kullanacağı bir maceraya atılıyor.

Frey, ülkesini, New York’taki hayatını ve diğer insanları kurtarmak için bir yolculuğa çıkıyor. Kötülüğün yok edilmesi üzerine kurulan hikaye, fantastik deneyimler içeriyor. Oyuncuları, oyunun içerisine çeken ve gerek görsel efektleri ile gerekse de hikayesiyle etki bırakıyor.

Gelecek hafta resmi olarak çıkacak olan oyun, 2023 yılı içerisindeki en merak edilen oyunlardan biri olarak dikkat çekiyor. 24 Ocak günü resmi olarak çıkacak ve oyun severlerle buluşacak. Oyunun şimdilik PS5 ve PC için çıkacağı biliniyor. Xbox için ise çıkmayacağına kesin gözüyle bakılmasına gerektiği ise daha önce ifade edilmişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.