Galatasaray Belhanda'yı KAP'a bildirdi (Belhanda'nın kariyeri ve en güzel 10 golü)

Galatasaray, Belhanda transferi için KAP'a bilgilendirmede bulundu. İşte Belhanda transferinde son durum ve Faslı oyuncunun kariyeri ile en güzel golleri.

Yayınlanma:
Galatasaray Belhanda'yı KAP'a bildirdi (Belhanda'nın  kariyeri ve en güzel 10 golü)

Son dakika açıklaması Galatasaray Spor Kulübünden geldi. Gelen son dakika açıklamasında Faslı oyuncu Belhanda'yı Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirdi.

Galatasaray Spor Kulübünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Younes Belhanda'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Dynamo Kyiv ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Belhanda'nın Kariyeri

Montpellier

27 yaşındaki Belhanda, 2011-12 sezonunda Montpellier ile Ligue 1 şampiyonluğu yaşadı ve ligde yılın genç futbolcusu seçildi. Ayrıca 11 Nisan 2012 tarihinde Marseille karşısında attığı rövaşata-vole karışımı gol de ligde yılın golü seçildi.

Dinamo Kiev

2013-14 sezonunda Ukrayna Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Dinamo Kiev'e transfer oldu.

Milli Takım Kariyeri

Fas formasını ise 12 kez giydi ve bir gol attı. Ayrıca millî takım formasıyla 2012 Afrika Uluslar Kupası'nda da mücadele etti

Geçtiğimiz sezonu Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Nice'de kiralık olarak forma giyen Belhanda, 31 lig maçında 3 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

İşte Belhanda'nın en güzel 10 golü

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak içim 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.