Galatasaray galibiyet serisi ile rekor kırdı

Süper Lig lideri Galatasaray, Alanyaspor'u yenerek son 35 yıldaki en iyi galibiyet serisine ulaştı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son haftalarda elde ettiği üst üste başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye ve taraftarlarının...

Yayınlanma:
Galatasaray galibiyet serisi ile rekor kırdı

Süper Lig lideri Galatasaray, Alanyaspor'u yenerek son 35 yıldaki en iyi galibiyet serisine ulaştı. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son haftalarda elde ettiği üst üste başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye ve taraftarlarının beğenisini toplamaya devam ediyor.

Süper Lig ekibi Galatasaray liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Lider takım, Türkiye Kupası'nda Alanyaspor mücadelesinde aldığı galibiyetle son 35 yılın en başarılı dönemine imza atarak bir ilk yaşadı. 

Okan Buruk yönetiminde yenilen Galatasaray kadrosu hız kesmeden başarısını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'deki son 8 maçından galibiyetle ayrıldı. Türkiye Kupası'nda ise son 3 karşılaşmada da galibiyetle ayrılan Galatasaray, 11 maçlık galibiyet serisi yakaladı. 

Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen Galatasaray, Yeşilyurt D.Ç Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Corendon Alanyaspor'u yenerek son 3 maçı başarıyla tamamladı. 

Süper Lig'deki son 8 karşılaşmada Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe ve Atakaş Hatayspor’u yendi. Böylelikle Süper Lig ekibi 8 maçlık galibiyet serisine ulaştı. 

Galatasaray, Alanya'da bir ilk yaşadı

Türkiye Kupası'nda daha önce de rakip olan iki takım Alanyaspor ve Galatasaray, 2019 - 2020 ve 2020 - 2021 sezonlarında rakip olmuştu. Daha önceki iki eşleşmede tur atlamayı başaran takım Alanyaspor olmuştu. 

Tükiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor'u 2 - 1 yenerek çeyrek finale yükselen Galatasaray, Alanyaspor müsabakasından galibiyetle ayrılarak rakibini kupada ilk kez geçerek bir ilki daha yaşadı. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.