Galatasaray Gomis'i bitirdi (Gomis kimdir, kariyeri ve en güzel golleri)

Galatasaray Fransız golcü Gomis transferinde mutlu sona ulaştı. İşte Gomis'in kariyeri ve en güzel golleri.

Yayınlanma:
Galatasaray Gomis'i bitirdi (Gomis kimdir, kariyeri ve en güzel golleri)

Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Bafetimbi Gomis transferinde sona ulaşıldığı açıklandı.

Fransız basınından L'Equipe Gazetesinin kaleme aldığı haberine göre Cumartesi günü Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Galatasaray'ın transferde mutlu sona ulaştığı golcü oyuncunun önümüzdeki Salı veya Çarşamba günü İstanbul'a gelerek resmi mukaveleye imza atması bekleniyor.

Sarı kırmızılı ekibin İngiltere ekiplerinden Swensea City takımından 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transferinde sona ulaştığı belirtilen Gomis'in alacağı ücret konusunda ise henüz net bir açıklama gelmedi.

Kariyeri

6 Ağustos 1985 doğumlu olan Gomis, 19 yaşında iken Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden olan Saint-Étienne'de başladı. Gomis, Saint-Étienne ile 1 sezonu tamamladıktan sonra Saint-Etienne tarafından Gomis'in tecrübe kazanması için başka bir Ligue 1 ekiplerinden olan Troyes'ye yarım sezonluğuna kiralandı. Gomis, Troyes'de kiralık olarak oynadığı süreçte çıktığı 13 maçta 6 gol kaydetti. Gomis, Saint-Étienne'ye döndükten sonra 3,5 sezon daha oynadı. Gomis, Saint-Étienne'de bulunduğu 4,5 sezon boyunca çıktığı 142 maçta 40 gol kaydetti ve bu başarısı Fransa'nın büyük takımlarını vede birçok başka Avrupa takımlarının dikkatini çekti.

Gomis, Saint-Étienne'den 2009 yılında ayrılarak Lyon ile anlaşma imzaladı. Gomis, Lyon forması ile 2009 yılından bu yana çıktığı 178 lig maçında 65 gol kaydetti.

İşte Gomis'in En Güzle Golleri ve Hareketleri

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, transfer haberlerinden, yerel haberlerden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

(Kaynak: BeINsports)

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.