Galatasaray'ın Anlaştığı İddia Edilen Harold Preciado Kimdir? (Kariyeri, Golleri ve Mevkisi)

Transfer gündeminde yer alan son dakika haberlerine göre Galatasaray'ın Kolombiya ekiplerinden Deportivo Cali'de forma giyen Harold Preciado ile anlaştığı iddia edildi. İşte Harold Preciado hakkında bilgi ve gündemde yer alan transfer haberleri.

Yayınlanma:
Galatasaray'ın Anlaştığı İddia Edilen Harold Preciado Kimdir? (Kariyeri, Golleri ve Mevkisi)

Devre arası transfer döneminin devam etmesi ile birlikte transfer iddiaları de art arda gelmeye başladı. Son olarak gündemde yer alan haberlere göre Galatasaray'ın Kolombiya ekiplerinden Deportivo Cali'de forma giymekte olan forvet oyuncusu Harold Preciado ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Kolombiya basınında yer alan haberlere göre, sarı-kırmızılı takım 22 yaşındaki Kolombiyalı futbolcuyu kadrosuna katmak için anlaşma sağladığı belirtildi.

Oyuncunun Avrupa'da Oynama Hayali Var

Kolombiya basın organlarından alınan son dakika bilgilerine göre, genç oyuncuya transfer döneminde yoğun tekliflerin geldiği belirtildi. İddialara göre genç oyuncu ile Atletico Nacional, Malaga ve Galatasaray takımlarının ilgilendiği ve bu takımların, başarılı oyuncunun takımına teklif götürdüğü bildirildi. Preciado'nun Avrupa'da oynamak istemesi ve Atletico Nacional'in yaptığı teklifin düşük ücrette bulunması sebebiyle oyuncunun Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

Harold Preciado Kimdir?

1 Haziran 1994 doğumlu olan Preciado'nun tam adı Harold Fabián Preciado Villarreal'dir. Forvet mevkisinde görev yapmakta olan başarılı oyuncu, aynı zamanda forvet arkası ve sol kanatta da oynayabiliyor. 2013 yılından itibaren Kolombiya ekiplerinden Deportivo Cali'de forma giyen başarılı oyuncunun bu kulüple sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Başarılı oyuncu sol ayağını kullanıyor.

Başarılı oyuncu takımı ile çıktığı 45 karşılaşmada 28 gol atarken 8 de asist yapmayı başardı.

Kulüpten açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Transfer haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.