Galatasaray'ın yeni gözdesi: 21 Yaşındaki Brezilyalı Galatasaray yolunda

Son dakika transfer haberi: Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sol bek mevkisi için aradığı kanı bulan Galatasaray 21 yaşındaki Junior ile görüşmelere başladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Galatasaray'ın yeni gözdesi: 21 Yaşındaki Brezilyalı Galatasaray yolunda

Başarısız geçen sezonun ardından yeni sezon çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, yerinde transferler yaparak kötü gidişin izlerini silmek istiyor. Bu kapsamda ise transfer ayağına büyük önem veren sarı kırmızılı ekip, teknik direktör İgor Tudor'un raporları doğrultusunda hareket ediyor.

İgor Tudor'un yeni sezon için düşündüğü 3-4-3 oyun sisteminde, sol tarafta oynatılabilecek bir transfer istemesi üzerine yönetim ile oyuncu izleme komitesi harekete geçti ve Sao Paulo’nun 21 yaşındaki sol beki Junior’u teknik direktöre önerdi. Fanatik'ten Murat Akbaş'ın haberine göre Galatasaraylı Yönetici Cenk Ergün, Brezilyalı genç yıldızı izlemek için ülkenin yolunu tuttu. Sportif Direktör Cenk Ergün, Junior’un takımı Sao Paulo’nun Ponte Preta deplasmanına çıktığı karşılaşmayı tribünde izledi. Sao Paulo deplasmanda rakibine 1-0 kaybetse de 90 dakika sahada kalan genç sol bek Junior, Cenk Ergün’den tam not aldı.

Pazarlıklar Başladı

Sportif Direktör Cenk Ergün, genç oyuncunun transferi için kulübü ile pazarlıklara başladı. Sao Paulo, ocak ayında Junior’u Gremio’dan 150 bin Euro karşılığında almıştı. Brezilya ekibinin 21 yaşındaki oyuncu için kapıyı 2 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü. Transfer konusunda beklenne açıklamanın kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.