Galatasaraylılar Dikkat: Dolandırılabilirsiniz

Galatasaray'a destek olacağım derken dolandırılmayın. Özellikle Galatasaraylılar bu haberi mutlaka okuyun. Ayrıntılar 5haber.com'da

Yayınlanma:
Galatasaraylılar Dikkat: Dolandırılabilirsiniz

Türkiye'deki çeşitli dolandırıcılık hadiselerine bir yenisi eklendi. Galatasaray'ın başlatmış olduğu "Tek Yürek Tek Bilek" kampanyasını fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılar Galatasaray taraftarlarını markaja aldı.

UEFA'nın Avrupa kupalarından 1 yıllığına men ettiği Galatasaray'ın finansal darboğazdan kurtulması için yardım kampanyasının ardından Galatasaray taraftarlarını ve yönetim kurulu üyelerini 0850'li bir hattan arayarak ürün satmaya çalışan dolandırıcılar henüz bulunamadı.

GS Store'dan alışveriş yapmış ve GS Bonus Card kullanan kişilerin bilgilerine ulaşan dolandırıcılar Galatasaray-Fenerbahçe maçında locadan maç izleme hediyeli ürün sattılar. Fiyatı 1750 TL'ye varan ürünleri 3 kişilik loca bileti hediyesiyle beraber satan kalpazanların gönderdikleri ürünlerin de imitasyon olduğu anlaşıldı.

GS Store Mağazacılık AŞ Genel Müdürü Ali Öğüdücü: Hukuki Girişim Başlattık

Öğüdücü'nün yaptığı açıklamada daha önce kulüp üyelerinin uyarıldığının altı çizilirken Müdür Öğüdücü şunları söyledi; “Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük markalar üzerinden illegal para kazanmak isteyen insanlar var. Şu anda bu Galatasaray üzerinden yapılıyor. Evet, çok sayıda bu tip olay yaşandı. Takip ediyoruz. Hukuki girişim başlattık. İhtarname de çektik. Nitelikli dolandırıcılık adı altında davaları takip edeceğiz. Bu olayları engellemek için mücadele ediyoruz. Daha önce kulüp üyelerini mektupla uyarmıştık. Yine uyaracağız.”

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.