Game Of Thrones 5. Sezon 6. Bölüm İnternete Sızdı (Finalden Önceki Bölüm Sızdı)

Game Of Thrones'in 7. sezon 6. bölümü internete sızdırıldı. Peki Game Of Thones'in 7. sezon 6. bölümünü nasıl izlerim? Yeni bölümü internet üzerinden nasıl izlerim? İşte Game Of Thrones'in son bölümü hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 5. Sezon 6. Bölüm İnternete Sızdı (Finalden Önceki Bölüm Sızdı)

Dünya üzerinde en çok izlenen ve beğenilen dizisi olan Game Of Thrones'in 7. sezon 6. bölümü internete sızdı.

Dünya üzerinde milyonlarca takipçisi olan ve her bölümü büyük bir merak ve heyecanla beklenen Game Of Thrones'in 7. sezon 5. bölümü Pazartesi günü yayıncı kuruluş HBO tarafından yayınlanmıştı. 5. bölümün yayınlanmasının ardından takipçiler, 6. bölümü büyük bir heyecan ve merakla beklemeye başladı.

7. sezonun başlamasından önce senaryosu sızan Game Of Thrones'in peşini hackerlar bırakmıyor. Yeni sezonda yayın tarihinden önce bölümleri internete ve torrent sitelerine sızdıran korsanlar, yayıncı kuruluş tarafından 21 Ağustos günü yayınlanacağı belirtilen 7. sezon 6. bölümü de internete sızdı.

Korsan siteler üzerinden internete sızdırılan Game Of Thrones'in yeni bölümü binlerce kişi tarafından izlenirken, dizinin yeni bölümünü bulamayanlar araştırmalarına devam ediyor. Ancak dizinin korsan sayfalar üzerinden izlenmemesi, yayıncı kuruluş HBO aracılığıyla izlenmesi tavsiye edilir.

Daenerys Targeryan Ateşkes İstedi

Game Of Thrones'in son bölümünde Khaleesi, Lannister'ları ve Tarly'leri ejderhaları ve Dothrak'larla yendi. Ya diz çökün ya da ölün diyen Khaleesi'nin bu isteğine Randyll Tarly ve oğlu Dickon Tarly karşı çıktı. Diz çökmeyen baba ve oğul, Drogon'un alevi ile kül oldu.

Jaime Lannnister'ı ise son anda Bronn kurtarmış, beraber Kral Şehri'ne dönmüşlerdir.

Zaferin ardından ise Daenerys, Ejder Kayası'ına döndü. Burada Khaleesi'yi bir sürpriz beklemektedir. Gri hastalığına yakalanan ve Sam'in tedavisi sonrası iyileşen Jorah Mormont, eve dönmüştür. Ancak kapıda yine ayrılık vardır.

Jon Snow, ölüler ordusu ile savaşmaya kararlıdır. Bu nedenle Cercei ile ateşkes yapılması ve hep beraber ölüler ordusu ile savaşma planını Khaleesi'nin oluruna sunan Jon Snow, onayı almıştır. Ancak Cercei'ye kanıt götürmek gerekmektedir. Bu nedenle Jon, Jorah, Tormunt, Tazı, Gendry ve beraberindekiler, duvarın ötesine geçer ve ölüler ordusundan birini getirmeye giderler.

Game Of Thrones 7. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.