Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Finalde Heyecan Dorukta)

Game Of Thrones'in 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayımlandı. yayınlanan yeni bölüm fragmanında Daenerys, Cercei ve Jon Ak Gezenlere karşı savaş için toplantı yapar. İşte Game Of Thrones'in final bölümü fragmanı.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (Finalde Heyecan Dorukta)

Tüm dünya üzerinde en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones'in 7. sezon final bölümü fragmanı yayımlandı.

İzlenme rekorları kıran, her bölümü milyonları internet ve ekran başına kilitleyen Game Of Thrones'in 7. sezon 7. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yayımlanan yeni bölüm fragmanında beklenen büyük buluşmanın meydana geldiği görülüyor. Ak Gezenlere karşı bir olmak için bir toplantı yapan Daenerys Targeryan, Jon Snow ve Cercei Lannister karşılarında tek ve gerçek bir savaş olduğu kararını alıyor.

Kral Şehri'nde gerçekleşen toplantıya Daenerys Targeryan, iki ordu ve iki ejderha ile katılır. Olası bir tehdit olması durumunda Kral Şehri yerle bir olacaktır. Toplantıda herhangi bir suikast olup olmayacağı da büyük merak konusu. İşte yayımlanan Game Of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı.

Viserion Ak Gezen Oldu

Game Of Thrones'in 7. sezon 6. bölümünde Kraliçe Cercei'ye bir kanıt götürmek üzere Jon Snow duvarın diğer tarafına gider. Ancak Ak Gezen ordusu onları kıstırır. Artık tam her şey bitti derken Khalessi 3 ejderhası ile gelir ve onları kurtarır. Ancak Night King, Viserion'u mızrağı ile vurur ve bölümün sonunda onu Ak Gezen olur.

Sansa ile Arya Arasında Ne Olacak?

Sansa'nın Kral Şehri'nde iken Robb Stark'a yazdığı mesajı ele geçiren Arya, bunun hesabını Sansa'ya sorar. Ancak tatmin edici bir cevap alamaz. İkisi de bu oyunun Littlefinger'in oyunu olduğu fark etmez.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.