Game Of Thrones 7. Sezonda Jon Snow'un Kaderi (Jon Snow Azor Ahai mi?)

Game Of Thronesi son sezonda Jon Snow'un kaderi ne olacak? Jon Snow Azor Ahai mi çıkacak? Kuzeyin Kralı şeklinde başlayan yolculuk 7 Krallığa kadar gidecek mi? İşte Kit Harington'dan Jon Snow'un 7. sezon değerlendirmesi

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. Sezonda Jon Snow'un Kaderi (Jon Snow Azor Ahai mi?)

Dünyaca ünlü Game Of Thrones dizisinin son sezonu için geri sayım başladı.

Milyonlarca kişi tarafından büyük bir merakla beklenen ve dünya üzerinde en çok izlenen dizi unvanını şu an elinde bulunduran Game Of Thrones dizisinin, 7. sezon öncesi spoilerları çıkmaya devam ediyor.

Dizinin en sevilen karakterlerinden Jon Snow'un 7. sezondaki rotası ve yapacakları büyük bir merak konusu iken bu konuda karaktere hayat veren Kit Harington'dan bir açıklama geldi.

Game Of Thrones'in 6. sezonunda büyük işler yapan, Kıştepesi'ni Ramsey Bolton'un elinden alan ve Kuzeyin Kralı ilan edilen Jon Snom'un Azor Ahai olup olmadığı büyük merak konusu iken bu konuda karaktere hayat veren Kit Harington'dan açıklama geldi. Harington yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Jon Snow hakkında yeni bir şeyler öğrenip, öğrenmeyeceğimizi anlamak için bu seneki bölümleri beklememiz gerekecek. Ancak Jon’un vadedilen prens olma fikrinden nefret edeceğini düşünüyorum. Eğer karakterlerden biri dönüp ona ‘sen vadedilmiş prenssin’ dese Jon bunu pek umursamazdı. Karakterimi bu yüzden seviyorum. O umursamayacağı için ben de umursamıyorum. Egosu olmayan bir karakter.”

Azor Ahai Nedir?

Azor Ahai, Aegon'un Karaya Çıkışı'ndan yaklaşık 8000 yıl önce yaşamış efsanevi bir kahraman olarak bilinir. Uzun Gece'nin ortasında Ötekiler'i yendiği kılıcı Işık Getiren'i kullandığı söylenir.

Game Of Thrones'te Hodor Sürprizi ve Game Pf Thrones'te 7. sezon kıyafetleri isimli haberimize gitmek için lütfen TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.