Game Of Thrones 7. Sezonda Kim Ölecek? GoT Ekibi Pot Kırdı (7. Sezon Kaç Bölüm Olacak?)

Game Of Thrones dizisinin 7. sezonu konuşulmaya devam edilirken yapım ekibi bir pot kırdı ve 7. sezon ile ilgili bir bilgi verdi. İşte o açıklama ve 7. sezon hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Game Of Thrones 7. Sezonda Kim Ölecek? GoT Ekibi Pot Kırdı (7. Sezon Kaç Bölüm Olacak?)

Dünya dizi dünyasında en çok izlenen yapım olan Game Of Thrones'un 7. sezonu  ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yedinci sezonun ilk olarak posteri, ardından da tanıtım videosu yayılandı. Tanıtım videosunun yayınlanmasının ardından dizinin yapımcıları da yeni sezon ile ilgili bilgileri de ağızlarından kaçırmaya başladı. Teksas’ta düzenlenen SXSW Festival’a katılan dGame Of Thrones oyuncu ve yapım kadrosundan ayrı ayrı açıklamalar geldi. Önceki gün düzenlenen panelde konuşan Maisie Williams’ın “Sophie Turner’ın saçları neden hala sarı ve Sansa’ya uygun olarak kızıl değil?” sorusuna ilginç cevap verdi. Williams, “Çünkü dizide öldü.” cevabını verdi ve hayranları teoriler denizine attı. Büyük bir şokla karşılanan cevabın üstüne oluşan sessizliği David Benioff, “Kimseye söylemeyin lütfen.” esprisi ile dağıtmak istedi ancak bu şaka bile bu potu tamir etmeye yetmedi. Williams’ın açıklamasının doğruluğu henüz kanıtlanmadı.

Final Sezonu Ne Zaman?

Panelde açıklamalarda bulunan David Benioff ve D.B. Weiss, aynı zamanda final sezonunun kaç bölüm olacağını açıkladı. Dizinin 27 Haziran'da başlayacak yeni sezonu sadece 6 bölümden oluşacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.