Game Of Thrones 8. Sezon Set Fotoğrafları Yayınlandı

Dünyaca ünlü sevilerek izlenen ve hayranları tarafından an ve an takip edilen, merakla beklenen popüler fantastik kurgu dizisi olan Game of Thrones'un 6 bölümden oluşacak 8. sezonundan final set fotoğrafları yayınlandı.Hırvatistan'ın...

Yayınlanma:
Game Of Thrones 8. Sezon Set Fotoğrafları Yayınlandı

Dünyaca ünlü sevilerek izlenen ve hayranları tarafından an ve an takip edilen, merakla beklenen popüler fantastik kurgu dizisi olan Game of Thrones'un 6 bölümden oluşacak 8. sezonundan final set fotoğrafları yayınlandı.

Hırvatistan'ın Dubrovnik kentindeki çekimlerden yansıyan birkaç fotoğrafta Jon Snow (Kit Harington), Samwell Tarly (John Bradley) ve Cersei Lannister (Lena Headey) görülüyor. Fotoğraflardaki karakterlerin dizide Westeros olarak adlandırılan kıtanın başkenti King's Landing'de yer aldıkları söyleniyor.

HBO kanalı, Game of Thrones'in final sezonunun 2019 yılı içerisinde yayınlanacağını duyurdu. Yayıncı kanal tarafından kesin bir tarih verilmese de son sezonun prömiyerini büyük bir ihtimalle 2019'un bahar aylarında yapacağı ifade ediliyor.

Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss'in de David Nutter ve Miguel Sapochnik ile beraber bölüm yönetmenliği yapacakları açıklanmıştı. Final sezonunun yazarları da Benioff, Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill olarak bildirilmişti.

Game of Thrones ile ilgili spoiler içeren bir haberimizde "Khaalesi ve Jon Snow Birbirine Düşman Olacak" şeklinde yorumlamışlardı. Peki siz Game of Thrones'un yeni sezonunda neler bekliyorsunuz?

Game of Thrones 8. sezon izleyicileri neler bekliyor. Sizinde tahminleriniz varsa yorum bırakabilirsiniz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.