Game Of Thrones dizisinin Arap versiyonu çekiliyor

Dünyaca ünlü Game Of Thrones dizisinin Arap versiyonu çekimleri devam ediyor. İşte Game Of Theones'in Arap versiyonu ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
Game Of Thrones dizisinin Arap versiyonu çekiliyor

Dünya üzerinde en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones'in Arap versiyonu çekiliyor. Çekimleri devam eden versiyonun Ramazan ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Öte yandan bu versiyonda Game Of Thrones'te Stark hanesinin 'Winter is coming' sözü, Ramazan Geliyor şeklinde uyarlandı.

27 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayının başlangıcında izleyici ile buluşması beklenen dizinin adının 'Orchidea' olarak belirlendiği öğrenildi. Orijinal serisinde başrollerinde Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner gibi isimlerin oynadığı dizisinin Arap versiyonu, Abu Dhabi TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Ntv'de yer alan habere göre Ramazan ayında ekranlara gelmesi planlanan dizinin çekimlerinin Romanya ve Fransa'da gerçekleştiği öğrenildi.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Suriyeli Hatem Ali tarafından çekilen bu dizi, henüz yayınlanmadan adından bahsettirmeye başladı. Öte yandan alınan bilgilere göre yeni dizi için seçilen oyuncu kadrosunun, dizinin orijinal versiyonundaki oyunculara benzediği de alınan bilgiler arasında.

Dizinin Ramazan ayının başlaması ile birlikte ekranlara gelmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.