Game Of Thrones Fragmanında İlginç Detay (Fotoğraftaki Siluetler Dikkatlerden Kaçmadı)

Geçtiğimiz gün yayınlanan Game Of Thrones yeni sezon ilk fragmanında ilginç bir detay ortaya çıktı. İşte Game Of Thrones dizisinin yeni sezon fragmanında dikkat çeken detay.

Yayınlanma:
Game Of Thrones Fragmanında İlginç Detay (Fotoğraftaki Siluetler Dikkatlerden Kaçmadı)

Dünya üzerine en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones dizisinin geçtiğimiz gün yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. 7. sezon ilk fragmanın yayınlanmasının ardından binlerce takipçi, internet üzerine forum sitelerinde yeni sezon fragmanını tartışmaya başladı.

Yeni sezon ilk fragmanı tartışmaları devam ederken Reddit'te bir kullanıcının paylaştığı fotoğraftaki detay, herkesi meraklandırdı. İnternet sitesindeki forumda FacelessGreensear adlı kullanıcı, fragmanın sonunda gelen “Gece Kralı’nın gözü” fotoğrafını dondurdu ve fotoğrafı yakınlaştırdı. Fotoğrafı yakınlaştırarak bakınca, kullanıcı herkesten farklı olanı keşfetmeye çalıştı. Fotoğraf dondurulup yakınlaşınca, görselde, farklı objelerin yansıması göze çarpıyor.

İşte o fotoğraf

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan programın sonunda bir göz fotoğrafı çıkıyor. bu fotoğrafı dondurup yakınlaştırınca gözün yanında iki şekil beliriyor. Kesin olmamakla birlikte Gece Kralı’nın gözbebeğinin en üstünde çıkan çizgi, Duvar’ın tepesine benziyor. Gözün sol tarafında ise üç insan görüntüsü sezilebiliyor.

Bu fotoğrafların Ak gezenler olabileceği ve yeni sezonda Ak gezenlerin büyük bir olay için hazırlandığı tahmin ediliyor. Ancak bunlar tahmin aşamasında olup, henüz bu konuda net bir sonuç yok.

Sizde bu konudaki düşüncelerinizi ve tahminlerinizi aşağıda yer alan yorum kısmına yazarak diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Game Of Thrones'in geçtiğimiz gün yayınlanan 7. sezon ilk fragmanını izlemek için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.