Game Of Thrones Tanıtım Reklamında Hodor Sürprizi (GoT 7. Sezon Kıyafetleri Tanıtıldı)

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Game Of Thronesi dizisinin tanıtım filmi yapıldı. Düzenlenen tanıtım reklamında oyuncuların 7. sezondaki kıyafetleri tanıtıldı. Tanıtım reklamında bir de Hodor sürprizi vardı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Game Of Thrones Tanıtım Reklamında Hodor Sürprizi (GoT 7. Sezon Kıyafetleri Tanıtıldı)

Dünya üzerinde en çok izlenen ve takip edilen dizi olma unvanını elinde bulunduran Game Of Thrones dizisinin 7. bölüm kostümleri yayınlandı.

Milyonlarca takipçinin uzun üsredir beklediği Game Of Thrones dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. İlk fragmanların yayınlanmasının ardından takipçiler, yeni sezon ile ilgili diğer detayları da araştırmaya başladı.

Dizinin yayıncı kuruluşu HBOi yayınladığı son reklam ile dizinin 7. sezonunda oyuncuların giyecekleri kıyafetlerinin tanıtımını yaparken bir de sürpriz bir gelişme yaşandı.

Yeni sezon kıyafet tanıtımında, Game Of Thrones dizisinin son sezonunda Bran'ı kurtarmak için kapıyı tutarken ak gezenlerin saldırısına uğrayan ve öldüğü sanılan Hodor'un da fotoğrafı yer alınca, takipçiler, Hodor ölmedi geri döndü yorumu yaptı. Peki Hodor geri dönüyor mu? Hodor 7. sezonda hangi tarafta olacak? Hodor, bir ak gezene mi dönüştü? Bu soruların cevabı, Game Of Thrones'in yeni sezonunda belli olacak.

İşte Game Of Thrones'ta oyuncuların yeni sezon kıyafetleri.

Jon Snow

Daenerys Targaryen (Khaleesi)

Cercei Lannister

Sansa Stark

Hodor

Peki sizce Hodor nasıl kurtuldu? Hodor 7. sezonda nasıl bir rol üstlenecek? Bu konudaki yorumlarınızı aşağıda yer alan yorum bölümüne ekleyebilir, diğer kullanıcılarla tartışabilirsiniz.

Magazin haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kültür - sanat haberlerinden, dünya haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlar üzerinden takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.