Game Of Thrones Yeni Sezon Finali Hakkında Sophie Turner'den Şok Açıklama

Dünya üzerinde en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones'in güzel oyuncusu Sophie Turner, dizinin yeni sezonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turner her oyuncunun acaba ölecek miyim sorusunu sorduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Game Of Thrones Yeni Sezon Finali Hakkında Sophie Turner'den Şok Açıklama

Dünyada en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones'in güzel oyuncusu Sophie Turner dizinin yeni sezonu ile ilgili flaş tüyolar verdi.

Yayınlandığı ilk sezonundan bu yana milyonlarca kişi tarafından büyük bir ilgi ve hayranlıkla izlenen Game Of Thrones'in son sezon hazırlıkları başladı. Hazırlıkların başlaması ile birlikte GoT takipçileri, internet üzerinden yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını, yeni sezonda neler olacağını ve finalin nasıl olacağını araştırmaya başladı.

Dizi çekimlerinin geç başlayacağı haberleri ile üzülen takipçiler, Game Of Thrones'in 2019'da yayınlanacağı haberi ile daha da üzüldü.

Dizi çekimleri başlarken senaryosu oyuncularla paylaşılan dizide Sansa Stark karakterini canlandıran İngiliz Oyuncu Sophie Turner, dizinin son bölümleri ile ilgili flaş tüyolar verdi.

Güzel oyuncu Sophie Turner, yaptığı açıklamada final bölümünün çekimlerinin çok duygusal bir şekilde geçtiğini ve neredeyse tüm oyuncuların çekimler sırasında göz yaşları döktüğünü söyledi.

Düşünürken Dahi Tüylerim Diken Diken Oluyor

Dizinin yeni sezon çekimleri hakkında bilgi vermeye devam eden Sophie Turner, senaryoyu okurken bile tüm oyuncuların duygusallaştığını söyledi. Öte yandan senaryonun son satırlarına doğru duygusallığın arttığını söyleyen dizinin Sansa Stark'ı güzel oyuncu Sophie Turner “Şimdi düşünürken dahi tüylerim diken diken oluyor. İçindeyken gerçekten bir bitiş noktası olacağını görmüyorsunuz. Gerçek bir şok oldu. Çok üzücüydü, ama çok da gurur vericiydi” ifadelerini kullandı.

Acaba Bu Sezon Ölecek Miyim?

Sophie Turner, dizi çekimleri sırasında her oyuncunun “Acaba bu sezon ölecek miyim?” sorusunu sık sık sorduğunu belirtti.

2019'da Yayınlanacak

Turner daha önce Variety dergisine yaptığı açıklamada final sezonunun 2019’da gösterime gireceğini söylemişti.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.