Game of Thrones yeni sezon son fragmanı incelemesi (Fragmanda önemli detaylar)

Game Of Theones'in yayınlanan yeni sezon son fragmanında önemli detaylar yer alıyor. İşte yayınlanan yeni fragman ve fragmandaki detaylar.

Yayınlanma:
Game of Thrones yeni sezon son fragmanı incelemesi (Fragmanda önemli detaylar)

Game Of Thrones'in yeni sezonu için geri sayım sona eriyor.

Geri sayım sona ererken yayınlanan son fragman ise takipçileri oldukça heyecanlandırdı. Bir birinden heyecanlı ve güzel sahneler olan fragmanın yayınlanmasının ardından fragmandaki detaylar da tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. İşte Game f Thrones'in yayınlanan yeni sezon son fragmanının detayları.

Yayınlanan fragmanda Cerce Lannister'in harita üzerine King’s Landing’in doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, Lannister düşmanları geliyor demesi, savaşın yakın olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte verilen kısa gemi görüntüsünde Demir Adalar’dan Euron Greyjoy, güneyden Dorne’lular yola çıkmış olduğu tahmin ediliyor.

Öte yandan Khaleesi'nin Dragonstone'de tahtta oturduğu görülürken. King's Land'a yakın bulunan Dragonstone'da olduğu görülen Khaleesi'nin Yeni Krallığa gittikçe yaklaştığı görülüyor.

Öte yandan Kışyarı'ndan kovulan Melisandre'nin de Dragonstone'de olduğu görülüyor. Işığın Lordu'nun hizmetinde olan Melisandre'nin bu sefer doğruyu bulup bulamayacağı da büyük merak konusu.

Bir diğer yandan Baelish, Sansa Stark'ın beynini yıkamaya devam ediyor. Ancak Sansa'nın bu saatten sonra Lord Baelish'e inanması güç gibi duruyor. Ancak Baelish son derce kurnaz olduğu için böyle bir durum olduğu taktirde şaşırmayacağız.

Yayınlanan fragmanda görülen bir diğer sahne ise Lekesizlerin Red Keep'e girmesi. Bununla Daeneryers'in King's Land'a gittikçe yaklaştığı görülüyor.

İşte yayınlanan Game Of Thrones yeni sezon yeni fragmanı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.