Game Of Thrones'in yeni yüzü Ed Sheeran 7. sezona dair spoiler verdi

Dünyaca ünlü Game Of Thrones dizisinin yeni sezonunda rol alacağı açıklanan şarkıcı Ed Sheeran, yeni sezonda dizide oynadığı sahneler hakkında spoiler verdi. İşte Game Of Thrones'in yeni sezonu hakkında alınan son bilgiler ve ünlü şarkıcı Ed Sheeran'ın yeni sezon ile ilgili verdiği bilgi.

Yayınlanma:
Game Of Thrones'in yeni yüzü Ed Sheeran 7. sezona dair spoiler verdi

Dünya üzerinde en çok izlenen dizi unvanını elinde bulunduran Game Of Thrones dizisinin yeni sezonu yaklaşırken yeni sezon ile ilgili ayrıntılar ve spoiler de gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda alınan bilgilere göre ünlü şarkıcı Ed Sheeran'ın Game Of Thrones kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz aylarda Game of Thrones dizisinin senaristleri David Benioff ve D.B. Weiss, yedinci sezonda şarkıcı Ed Sheeran’ın rol alacağını duyursalar da Sheeran’ın rolü gizemini korumaya devam ediyordu. Bu haberin ardından hem ünlü şarkıcının takipçileri ile hayranları, hem de dizinin takipçileri, Ed Sheeran'ın hangi rolde oynayacağını ve hayat vereceği rolün dizideki yerini merak ediyordu. Ntv'de yer alan habere göre Ed Sheeran, yaptığı son açıklama ile Game Of Thrones'in yeni sezonundaki rolünü ve sahnesini anlattı.

Dizinin sevilen karakteri Arya Stark ile sahneleri olduğunu açıklayan Ed Sheeran, bu sahneden Arya'ya serenat yapacağını söyledi. Verdiği röportajda “Maisie ile bir sahne çektik” açıklamasını yapan Ed Sheeran, “Bir şarkı söyledim ve sonra o da ‘Güzel bir şarkı’ dedi” spoilerini verdi.

7. Sezon Ne Zaman?

Game Of Thrones dizisinin büyük bir merakla beklenen yedinci sezon bölümleri 17 Temmuz'dan itibaren yayınlanacak. Yeni sezon fragmanı için tıklayın

Game Of Thrones ile ilgili diğer haberlerimize ulaşmak için tıklayın

Son dakika haberlerinden, sinema haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.