Game Of Thrones'un bitişinin ardından 4 yeni dizi geliyor (GoT 4'e bölünüyor)

Dünya üzerinde en çok izlenen dizi olan Game Of Thrones'un 7. sezonunun sona ermesinin ardından Game Of Thrones ile ilgili 4 yeni spin-off dizi geliyor. İşte yayıncı kuruluş tarafından verilen müjde ve detaylar.

Yayınlanma:
Game Of Thrones'un bitişinin ardından 4 yeni dizi geliyor (GoT 4'e bölünüyor)

Game Of Thrones dizisinin hayranlarına müjdeli haber, yayıncı kuruluş HBO'dan geldi.

Bu yıl yayınlanacak olan yeni sezonu ile final yapacağını duyuran Game Of Thrones dizisinin izleyicileri, dizinin final yapacak olması nedeniyle üzgündü. Ancak dünya genelinde en çok izlenen dizilerin başında gelen Game Of Thrones dizisinin yayıncı kuruluşu HBO'dan, dizinin takipçilerini sevindiren bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Game Of Thrones'un sona ermesinin ardından dizi ile ilgili 4 yeni spin-off dizi yayınlanacağını duyurdu.

Takipçileri sevindiren bu haber sonrasında araştırmalar başladı. Binlerce kişi, BHO'nun müjdelediği bu 4 yeni spin-off dizinin konusunun ne olacağını merak ediyor. Ancak bu konuda sadece 4 yeni dizi çekileceği bilgisi paylaşıldı. Diğer detaylarla ilgili henüz bir bilgi gelmedi.

HBO'nun yaptığı açıkalmada dizinin 4'e bölüneceği ve yeni dizilerde her bir bölümün ayrı ayrı ele alınacağı takipçilere duyuruldu. Yeni dizilerin yazar kadrosu ise şu şekilde açıklandı: Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland ve Carly Wray.

Yüzüklerin Efendisi'nde de Olmuştu?

Sinema filmi Yüzüklerin Efendisi'nde seri sona ermişti ancak devam filmleri isim değiştirdi ve Hobbit adıyla izleyici ile buluştu. Hobbit'te Yüzüklerin Efendisi filmlerinden önceki dönem konu alınmıştı. Bu şekilde bir tahmin yürütülecek olursa  Game Of Thrones'in spin-off dizilerinde de dizinin öncesinin ve bilinmeyen yanlarının izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Game Of Thrones haberleri için lütfen tıklayın

Gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.