Ganyotçu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'nı küfürlü şekilde söylediği video ortaya çıktı

Usta oyuncu Şafak Sezerle oynadığı Kolpaçino filminde Ganyotçu karakterine hayat verem Ebubekir Öztürk'ün ortaya çıkan videosunda İzmir Marşinn sözlerini küfürlü şekilde değiştirdiği görüldü. İşte o video.

Yayınlanma:
Ganyotçu Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'nı küfürlü şekilde söylediği video ortaya çıktı

Kolpaçino adlı sinema filminde hayat verdiği 'Ganyotçu' karakteriyle hafızalara kazınan ve büyük bir hayran kitlesi olan ünlü oyuncu Ebubekir Öztürk'ün, İzmir Marşı'nı değiştirerek orijinal sözlerinin yerine hakaret ve küfür dolu sözlerle doldurduğu o anlara ait bir video ortaya çıktı.

Bir otomobilin içinde çekildiği anlaşılan videoda ' İzmir Marşı'nı söyleyen Ebubekir Öztürk ve arkadaşları, marştaki ' İzmir'in dağlarında çiçekler açar' sözlerini ' İzmir'in dağlarının ... koyayım' şeklinde değiştirdikleri ortaya çıktı. İşte o anlara ait görüntüler.

Twitter'de TT Oldu

Ünlü oyuncu Ebubekir Öztürk ile arkadaşlarının bundan yaklaşık olarak bir ay önce çekildiği tahmin edilen video sosyal medyaya düştü. Sosyal medyada çokça paylaşım alan bu videoya tepkiler çığ gibi büyüyor. Öztürk ve arkadaşlarının Milli Mücadele dönemiyle özdeşleşen marşta yaptıkları hakaret içeren değişim, sosyal medya büyük tepki topladı. Videonun çekildiği dönemde İzmir Marşı referandum sürecinde çokça gündeme gelmişti.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.