Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Yakınında Bıçaklı ve Silahlı Kavga Çıktı: 2 Yaralı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası yakınlarında bıçaklı ve silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi yaralanırken, olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Yakınında Bıçaklı ve Silahlı Kavga Çıktı: 2 Yaralı

Gaziantep'te silahlı kavga çıktı. Emniyet Müdürlüğü yakınlarında iki grup arasında önce tekme tokatların, ardından ise bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Silah seslerinin Emniyet Müdürlüğüne gelmesi üzerine mahalleyi abluka altına alan polis ekipleri, kavgaya karışanları ve çevredeki vatandaşları, havaya uyarı ateşi açarak durdurdu. Çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken, olay ile ilgili 3 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bugün öğle saatlerinde, Merkez İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binasına yakın mesafede bulunan bir taksi durağında meydana gelen olayda, iddiaya göre; aralarında alacak meselesi yüzünden husumet bulunan Ali K., Kadir K. ile Serhat Ç., Abdullah Ç. ve Atilla Ç. yolda karşı karşıya geldi. İki grup arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma büyüyerek tekme tokat ve arından tabanca ile bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Kadir K. ve Ali K. bıçak ve tabancadan çıkan kurşunlarla yaralandı. Kavganın meydana geldiği yere 100 metre mesafede bulunan Emniyet Müdürlüğünde görevli resmi ve sivil polisler, çevreden gelen silah sesleri üzerine olay yerine geldi ve caddeyi abluka altına aldı. Bu sırada devam eden kavgayı sonlandırmak için polis, havaya uyarı ateşi açtı. Kavgaya karıştıktan sonra olay yerinden kaçarken polise bıçak çektikleri iddia edilen Serhat Ç., Abdullah Ç. ve Atilla Ç., kovalamaca sonucu gözaltına alındı.

Kavgada yaralanan 2 kişi bölgeye çağrılan ambulanslarla hastanelere götürülürken, korkuya neden olan kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

5haber.com  |  Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.