Gaziantep Valiliğinden Son Dakika Patlama Açıklaması Geldi: "Patlama Sesinin Nedeni.."

Şiddetli bir patlama sesi Gaziantep'in her bölgesinden duyuldu. Birçok vatandaş konu ile ilgili açıklama beklerken, Valilik bir son dakika açıklaması yaptı. İşte yapılan son dakika açıklaması.

Yayınlanma:
Gaziantep Valiliğinden Son Dakika Patlama Açıklaması Geldi: "Patlama Sesinin Nedeni.."

Son dakika Gaziantep'te patlama olduğu iddiaları sosyal medya üzerinde yayılmaya başlandı.

Gaziantep'te çok şiddetli bir patlama sesinin yüm bölgede duyulması üzerine sosyal medyada patlama olduğu belirtildi. Ancak konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamışken, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabı twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Bir bilgilendirme açıklaması yapan Fatma Şahin, Bölgede patlama iddiası olduğu ancak henüz resmi kaynaklardan bir doğrulama bilgisinin olmadığı belirtildi. Fatma Şahin, doğru açıklamanın resmi makamlar tarafından yapılacağını belirtti.

Gaziantep'te, kentin birçok bölgesinden duyulan patlama sesi, tedirginliğe neden oldu. Patlamanın nedeni araştırılırken, yetkililer, kentte olumsuz bir durumun olmadığını belirtti.

Gaziantep'te bugün saat 23.30 sıralarında şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Kentin büyük bir bölümünden duyulan ses, tedirginliğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine polis alarm durumuna geçti. Yetkililer, patlama sesiyle ilgili araştırma yaptı. Ancak yapılan araştırmada, kentte herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadı.

Valilikten Son Dakika Açıklaması Geldi

Gaziantep Valiliği, gece saatlerinde kentte duyulan ve tedirginliğe neden olan patlama sesiyle ilgili açıklama yaptı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan uçakların ses hızını aşmasından kaynaklanmış olabileceği değerlendirilen açıklamada şöyle denildi:

"İl genelinde duyulan patlama sesinden dolayı jandarma, emniyet, AFAD, itfaiyeye yapılan ihbarlar değerlendirilmiş, saat 00.25 itibariyle hastanelerimize ve diğer kurumlarımıza bildirilen ya da görevlilerimizce tespit edilen herhangi bir yaralanma, vefat ve maddi hasar bulunmamaktadır. Bu sesin Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan uçaklarımızın ses hızını aşmasından kaynaklanmış alibeleceği değerlendirilmiş olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Gaziantep

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.