Gaziantep'de Soba Zehirlenmesi Faciası: 2 Ölü , 2 Yaralı

Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonooksit gazı sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Gaziantep'de Soba Zehirlenmesi Faciası: 2 Ölü , 2 Yaralı

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde soba zehirlenmesi yaşandı. Islahiye'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek zehirlenen 25 yaşındaki Mustafa Bıldırcın ve oğlu 2 yaşındaki Sait Bıldırcın hayatını kaybetti. Öte yandan sobadan sızan gaz sonucu Bildircin'in eşi 21 yaşındaki Ayşe ve oğlu 1 yaşındaki Eyüp Bıldırcın ise hastanede tedavi altına alındı.

Beyler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Suriyelilerin barındığı kampta çalıştığı belirtilen Mustafa Bıldırcın sabah saatlerinde işe gitmeyince, arkadaşları telefonla aradı, ancak ulaşamadı. Arkadaşlarının ulaştığı babası Mehmet Sait Bıldırcın gittiği evde, oğlu Mustafa, gelini Ayşe ve torunları Sait ile Eyüp'ü hareketsiz buldu. İhbarla gelen sağlık görevlileri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen baygın haldeki aileyi ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste müdahale edilen Bıldırcın ailesinden Mustafa ile oğlu Sait yaşamını yitirdi. Acilde ilk müdahaleleri yapılan Ayşe Bıldırcın ve oğlu Eyüp Bıldırcın ise hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan baba ve oğlunun cesetleri ise, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

5haber.com  |  Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.