Gaziantepli Uzman Çavuş Barış Düver Hakkari'de Şehit Oldu

Hakkari'de gerçekleşen operasyon kazası sonucu şehit olan uzman çavuş Barış Düver'in acı haberi ailesine verildi. Şehit uzman çavuşun düğün hazırlıkları yaptığı ve 1 ay sonra düğün yapmayı planladığı öğrenildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Gaziantepli Uzman Çavuş Barış Düver Hakkari'de Şehit Oldu

Hakkari'den bugün gelen acı haberde 1 Binbaşının ve 1 uzman çavuşun şehit olduğu belirtildi. Yüksekova'da bulunan İkiyaka Dağları'nın sarp ve karla kaplı bölgesinde arazi taraması yaptıkları sırada uçuruma yuvarlananrak şehit olan 2 askerden 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in, Karaman'daki eşine 20 Merve Düver'e, acı haberi ulaştı. Düver çiftinin yaklaşık 1 ay önce nikahlandığı ancak düğün için ise 15 Haziran'da yapmayı planladıkları bilgisi alındı.

Şehit uzman çavuşun acı haberini, Karaman Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş ve Askerlik Şubesi Başkanı Albay Yardakul Kazım Türkmen, Gaziantepli olan şehit Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in, Karaman'da Urgan Mahallesi'nde oturan ailesinin yanında kalan eşi Merve Düver'e verdi. Işıktaş ve Türkmen'in, şehidin eşi Merve Düver'in babası Vedat Koraş karşıladı. Damadının şehit düştüğü öğrenen Koraş, gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından Merve Düver'e acı haber verildi. Eve yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı.

Şehit uzman çavuş Barış Düver'in, ailesinin Gaziantep'te yaşadığı ve yaklaşık 1 ay önce Merve Düver ile evlendiği düğünü ise 15 Haziran'da yapmayı planladıkları ve bunun içinde hazırlık yaptıkları bilgisi edinildi. Şehit Barış Düver'in cenaze törenin de Gaziantep'te yapılacağı öğrenildi.

Gündem haberleri için tıklayın

5haber.com  |  Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.