Gaziantep'te 3 Terörist, Polise İkinci Bir Saldırı Düzenledi | SON DAKİKA

Gündüz saatlerinde gerçekleşen terör saldırısı sonrasında Gaziantep'te ikinci bir terör vakıası yaşandı. Yaşanan olayda 3 terörist polislere ateş açtı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Gaziantep'te 3 Terörist, Polise İkinci Bir Saldırı Düzenledi | SON DAKİKA

Gaziantep'ten bir son dakika haberi daha geldi.

Gaziantep'te, devriye görevini yapan polis aracına, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden ateş açıldı. Çıkan çatışmanın ardından kaçan teröristlerden 1'i kıskıvrak yakalanırken, kaçan 2 teröristin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı.

Bugün Emniyet Müdürlüğü'ne terörist saldırının gerçekleştiği Gaziantep'te ikinci bir saldırı olayı da saat 19.30'da devriye görevini sürdüren polis aracına gerçekleştirildi. Kavaklık Mahallesinde devriye gezen polis aracına yanından geçen bir otomobilden silahlı saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşe polislerde anında karşılık verdi. Kısü süre yaşanan çatışmanın ardından saldırganların bulunduğı otomobil ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

1 Terörist Takip Sonucu Yakalandı

Polis ekiplerinin peşine düştüğü otomobil fazla uzaklaşamadan Kavaklık Mahallesinde ara sokakta durduruldu. Yaya kaçmaya çalışan saldırganlardan 1'i yakalanarak gözaltına alındı. Kaçan 2 teröristin yakalanması için bölgeye sevk edilen çok sayıda polis takibi ile geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.