Gaziantep'te Amatör Maçta Kavga Çıktı: Yaralı Polisler Var | Son Dakika

Gaziantep'te Amatör Ligde oynanan bir karşılaşmada kavga çıktı. Çıkan kavgada yaralı polisler olduğu belirtildi. İşte bölgeden alınan son dakika haberleri ve bölgeden örüntüler.

Yayınlanma:
Gaziantep'te Amatör Maçta Kavga Çıktı: Yaralı Polisler Var | Son Dakika

Son dakika haberi Gaziantep'ten geldi.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, amatör maç sonrası statta başlayıp dışarıda devam eden gerginliğe polis biber gazı ve copla müdahale etti. Olaylarda 2'si polis 3 kişi yaralanırken, 5 kişi de biber gazından etkilendi.

Süper Amatör Lig'de İslahiyespor ile Nizipspor arasında Atatürk Stadı'nda oynanan maç, devam ederken ev sahibi takımın taraftarları ile konuk takımın Kulüp Başkanı Mehmet Karaçalı arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle Karaçalı saha dışına çıkarıldı. Golsüz biten maçın ardından rakip takımın yöneticileri ile taraftarları arasında el- kol hareketi yapıldığı iddiasıyla yeniden tartışma çıktı. Protokol tribünündeki demir parmakları kıran taraftarlar ile konuk takım yöneticileri arasındaki gerginliğe polis, biber gazı ve copla müdahale etti. Saha dışında devam eden olaylarda taraftarların attığı taşlarla 2'si polis 3 kişi yaralandı, 2'si çocuk 5 kişi de biber gazından etkilendi. Polisin müdahalesiyle gerginlik sona ererken, yaralılar, çağrılan ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.