Gaziantep'te Feci Olay: Eski Eşine Ateş Etti 3 Yaşındaki Kızı Öldürdü

Gaziantep'te yaşanan feci olayda 5 yıl önce boşandığı eski eşine silahlı saldırıda bulunan bir kişi, kadının kucağındaki 3 yaşındaki çocuğunu öldürdü. İşte yaşanan olay ve tüm detaylar.

Yayınlanma:
Gaziantep'te Feci Olay: Eski Eşine Ateş Etti 3 Yaşındaki Kızı Öldürdü

Gaziantep'te, askerden kısa süre önce geldiği bilgisi alınan İrfan Çetin, 5 yıl önce boşandığı 23 yaşındaki Elif Yürek'i evinin önünde kucağında 3 yaşındaki kızı Mina varken, tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Yaşanan olayda küçük Mina hayaını kaybetti, annesi Elif Yürek ile bu sırada sokakta bulunan 5 yaşındaki Burak Demir ise yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Özgürlük Mahallesi 82'nci Sokak'ta meydana geldi. Askerden kısa süre önce geldiği belirtilen İrfan Çetin, 5 yıl önce kendisinden boşanıp yeniden evlenen Elif Yürek ile evinin önünde karşılaştı. Çetin, tabancasını çıkarıp kucağında kızı Mina bulunan Elif Yürek'e peş peşe ateş açtı. Olayda Elif Yürek ve kızı Mina ile bu sırada sokakta bulunan Burak Demir yaralandı.

GAZIANTEP'TE IRFAN C., BOSANDIGI ELIF YUREK'I SOKAKTA KURSUN YAGMURUNA TUTTU. OLAYDA 3 YASINDAKI MINA YUREK OLDU, ANNESI ELIF YUREK ILE BURAK DEMIR YARALANDI. FOTO: MUCAIHIT YOLCU-GAZIANTEP-DHA

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan küçük Mina, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Elif Yürek'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

GAZIANTEP'TE IRFAN C., BOSANDIGI ELIF YUREK'I SOKAKTA KURSUN YAGMURUNA TUTTU. OLAYDA 3 YASINDAKI MINA YUREK OLDU, ANNESI ELIF YUREK ILE BURAK DEMIR YARALANDI. FOTO: MUCAIHIT YOLCU-GAZIANTEP-DHA

Olay yerinde, Elif Yürek'in terlikleri ile yaşamını yitiren küçük Mina'nın emziği kaldı.

Polis, kaçan İrfan Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

GAZIANTEP'TE IRFAN C., BOSANDIGI ELIF YUREK'I SOKAKTA KURSUN YAGMURUNA TUTTU. OLAYDA 3 YASINDAKI MINA YUREK OLDU, ANNESI ELIF YUREK ILE BURAK DEMIR YARALANDI. FOTO: MUCAIHIT YOLCU-GAZIANTEP-DHAAnne'de Kurtarılamadı

Gaziantep'te boşandığı İrfan Çetin'in tabancayla kurşun yağmuruna tuttuğu Elif Yürek de tedaviye alındığı Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarımadı.

Elif Yürek ile kızı Mina'nın cesetleri, otopsi için morga konurken, kaçan Çetin'in yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haberi takipte kalın.

5haber.com  | Gaziantep

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.