Gaziantep'te İki Ayrı Yerde Silahlı Çatışma Çıktı: 3 Ölü , 3 Yaralı

Gaziantep'ten alınan son bilgilere göre önceki gece ve bugün sabah saatlerinde iki ayrı yerde silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgalarda 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Gaziantep'te İki Ayrı Yerde Silahlı Çatışma Çıktı: 3 Ölü , 3 Yaralı

Son dakika haberi Gaziantep'ten geldi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Gaziantep'te, iki grup arasında çıkan çatışma sonrası, otomobille kaçmak isteyen 2 kişi, önleri kesildikten sonra tabancayla başlarından vurularak öldürüldü.

Bugün sabaha karşı 23 Nisan Mahallesi Mahallesinde meydana gelen olayda iddialara göre, Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle iddiaya göre taraflar birbirlerine tabancalarıyla ateş açarak bir süre çatıştı.

Kavga sırasında 32 yaşındaki Ökkeş Avcı ve 22 yaşındaki Savaş Dahan, 27 TV 886 plakalı otomobile binerek uzaklaşmaya çalıştı. İkiliyi tartıştığı kimliği belirsiz kişiler ise başka bir araçla takip etti ve Avcı ile Dahan'ın bulunduğu otomobili Yeşilevler Mahallesi 30 numaralı cadde üzerinde sıkıştırdı. Kimlikleri belirsiz kişiler, Avcı ve Dahan'ı burada tabancayla başlarından vurup öldürdükten sonra kaçtı.

Öldürülen 2 kişinin cesetleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, 20'yi aşkın boş kovan buldu. Polis, kaçan saldırganların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

İkinci Olay

Gaziantep'te, iki grup arasında çıkan tartışmada 25 yaşındaki Cuma Koşucu, tabancayla öldürüldü. Cinayetin ardından soruşturma başlatan polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, gece geç saatlerde Ulucanlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; mahalle muhtarlığı önünde Cuma Koşucu ile kimliği belirlenemeyen bir grup arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Koşucuya ateş etti ve ardından otomobille olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Koşucu'yu, Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Koşucu, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen yaşamanı yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Koşucu'nun cesedi, otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis, bugün Eyüp Sultan Mahallesi'nde kiralık olan 27 YS 202 plakalı otomobili durdurdu. Ekipler, otomobilde bulunan ve Koşucu'nun öldüğü olayla ilgisi bulunduğu saptanan 3 kişiyi gözaltına alarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Gaziantep

DGA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.