Gaziantep'te İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü , 2 Yaralı

Gaziantep Vatan caddesinde iki grup arsında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. İşte Gaziantep'te yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Gaziantep'te İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü , 2 Yaralı

Son dakika haberi Gaziantep'ten geldi.

Alına son dakika bilgilerine göre Gaziantep'te iki grup arsında, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Bugün öğle saatlerinde Gaziantep'te bulunan Vatan Mahallesinde meydana gelen olayda, iddialara göre kimlikleri henüz belirlenmeyen iki grup arasında önce sözlü ardından ise tekme tokatlı kavga çıktı. Kısa süre içinde büyüyen kavgada tekme ve tokatların yeribi silah ve tabancalar aldı. Tüfek ve tabancaların da kullanıldığı olayda, isimleri henüz belirlenmeyen 2 kişi, kavga esnasında tüfek ve tabancalarla vurularak yaşamlarını yitirdi, 2 kişi ise olayda yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar, kavgada silahların kullanmasıyla birlikte gelen silah sesleriyle büyük korku ve panik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi gönderildi. Sağlık görevlileri yaralıları ambulanslarla hastanelere taşırken, 2 kişinin cesetleri otopsilerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede çatışmaya karıştığı iddia edilen 1 kişiyi kovalamaca sonucu kıskıvrak yakaladı.

Polislerin Arasından Ateş Açıldı

Polislerin incelemesi devam ederken plakası alınamayan bir otomobilden havaya ateş açıldı. Açılan ateş çevrede korku ve paniğe neden olurken, otomobil hızla uzaklaşıp izini kaybettirdi.

Polisler, çatışmaya karışan ve kaçan kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatırken, olay yeri ve çevresinde ise zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

5haber.com  | Gaziantep

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.