Gelir İdaresi Başkanlığı KPSS 70 Puan Şartı ile 2 Bin Memur Personel Alımı Yapıyor

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından DPB'de yayımlanan personel alım ilanı ile lisans mezunu 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu. İşte ilanın detayları, başvuru şartları ve başvuru şekli.

Yayınlanma:
Gelir İdaresi Başkanlığı KPSS 70 Puan Şartı ile 2 Bin Memur Personel Alımı Yapıyor

Beklenen açıklama geldi ve Gelir İdaresi Başkanlığı GUY personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı.

Yayımlanan ilanda, Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere ilgili bölümlerin lisans mezunları arasından 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuru Şartları

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,

# En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen dört yıllık fakültelerden birini bitirmiş olmak,

# 01.01.2017 tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak (01.01.1982 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak),

# Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,

# Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,

# ÖSYM tarafından 04-05 Temmuz 2015 ve 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarının birinden KPSS (A) P35 türünden 70 ve üzeri puan almış olmak,

# Süresi içinde başvuru yapmış olmak.

Başvuru Tarihi

2 bin Gelir Uzman Yardımcısı alımına başvurular 10 Nisan günü başlayacak olup, son başvuru tarihi 28 Nisan günü saat 17,30 olarak açıklandı.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İlgili ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar,  http://sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt

olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmaları suretiyle yapılacak ve bu form elden teslim etmek maksadı ile ‘‘Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezi, 25 Mart Mahallesi, İstiklal Caddesi, No:7 Yenimahalle/ANKARA” adresine şahsen getirilecektir.

İlanın detayları için lütfen TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.