Genç Çiftçi Hibe Desteği Ön Başvurusu Nasıl Yapılır , Kesin Başvurular Nereye Yapılır?

Genç çiftçi hibe desteği başvuruları devam ediyor. Peki genç çiftçi hibe desteği başvuruları ne zaman sona erecek? Hibe desteği ön başvurusu nasıl yapılır? hibe desteği kesin başvuruları nereye yapılır? Genç çiftçi hibe desteğine kimler başvurabilir? Genç çiftçi 2017 30 bin tl hibe desteği hangi projelere verilecek? İşte genç çiftçi hibe desteği hakkında tüm detaylar.

Yayınlanma:
Genç Çiftçi Hibe Desteği Ön Başvurusu Nasıl Yapılır , Kesin Başvurular Nereye Yapılır?

Yüz binlerce genç çiftçinin büyük bir merakla beklediği genç çiftçi hibe desteği için başvuru süreci başladı.

Genç çiftçi hibe desteği başvurularının başlaması ile birlikte binlerce çiftçi, internet üzerinde genç çiftçi hibe desteği için araştırmalara başladı. Bizde 5haber.com ekibi olarak genç çiftçi hibe desteği içinb detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz. İşte genç çiftçi hibe desteği hakkında detaylı bilgi.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda genç çiftçi 30 bin TL hibe desteği başvurularının başladığı belirtilirken, hibe desteğine başvuruların 5 Mayıs günü sona ereceği belirtildi. Hibe desteğine başvuruda bulunacak olan çiftçilerin https://gencciftci.tarim.gov.tr üzerinde bulunan sitemden ön başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Kesin Başvurular

Genç çiftçi hibe desteği için kesin başvurular, genç çiftçilerin proje uygulayacağı kırsal alanda ikamet ettiği veya ikamet etmeyi taahhüt ettiği yerleşim biriminin bağlı olduğu il/ilçe müdürlüklerine şahsen yapılır.

Genç Çiftçi Hibe Desteğine Kimler Başvurabilir=?

Tarım Bakanlığı tarafından verilecek olan 30 bin TL hibe desteğine başvuruda bulunacak olan adaylarda aranan şartlar için ilgili haberimize gidebilirsiniz. İlgili habere gitmek için lütfen TIKLAYIN

Hangi Alanlarda Hibe Desteği Verilecek?

Genç çiftçi hibe desteği kapsamında 30 bin TL destek verilecek projelerin alanları için lütfen TIKLAYIN

Genç çiftçi haberlerinden, hibe desteği ayrıntılarından, başvuru sürecinden, ekonomi haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlardan takip edin.7

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.