Genç muhabirin üzücü ölüm haberi! Taksi'nin açılan kapısı canını aldı

Edirne'de bisikletiyle seyir halinde giderken, taksi şoförünün inmek için açtığı kapısına çarpan yerel bir gazete muhabiri olan Berk Söylemez (36) tedavi gördüğü hastanede, 16 günlük yaşam savaşında hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Genç muhabirin üzücü ölüm haberi! Taksi'nin açılan kapısı canını aldı

Kaza, 27 Ağustos’ta Fatih Mahallesi Tahsin Şıpka Caddesi’nde meydana geldi. Edirne Haber Gazetesi muhabiri Berk Söylemez, bisikletle seyir halindeyken, taksi şoförünün inmek için açtığı kapıya çarptı. Yaralanan Söylemez, çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kafatasında kırıklar oluşan ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Söylemez, buradan da ambulansla İstanbul Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Söylemez, yaklaşık 16 günlük yaşam savaşında hayatını kaybetti. Vefatı basın camiasında üzüntü yaratan Söylemez yarın, öğle namazının ardından kent merkezindeki Eski Cami'de kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa defnedilecek.

Olay hemen sonra ifadesi alınıp serbest bırakılan, Taksi şoförünün, Söylemez'in hayatını kaybetmesi sonucu ardından yeniden gözaltına alındığı bildirildi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.