Gençlere Kötü Haber Başbakan Yardımcısından Geldi: "Bedelli Askerlik.."

Son dönemlerde sürekli olarak gündemde konuşulan bedelli askerlik meselesine açıklığı Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak getirdi. İşte yapılan son dakika bedelli askerlik açıklaması.

Yayınlanma:
Gençlere Kötü Haber Başbakan Yardımcısından Geldi: "Bedelli Askerlik.."

Son dönemlerde binlerce vatandaş tarafından merakla beklenen bedelli askerlik açıklaması Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'tan geldi.

CNN Türk televizyonunda katıldığı bir programda gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Yadımcısı Veysi Kaynak, gençler tarafından sıkça sorulan bedelli askerlik meselesine değindi. Bedelli askerlik gelecek mi? Bedelli askerlik meselesi gündemde var mı? sorularının sürekli sorulduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Kaynak "Benim oğlum ve damadım da aynı soruyu soruyor" diyerek konunun gündemde olmadığını ifade etti.

Gündeme Gelmesi Mümkün Değil

Bedelli askerlik için herhangi bir hazırlık veya bir tasarı olup olmadığı sorusunun sorulması üzerine Veysi Kaynak, "Türkiye'nin yurtiçinde ve yurtdışında çok önemli terör operasyonları yaparken bedelli askerliğin gündeme gelmesi mümkün değil" sözlerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, açıklamasının devamında da Avrupa Birliğinden mültecilere 677 milyon Euro yardım geldiğini de açıkladı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.