General Mobile GM 22S İle Piyasada!

Yüksek performanslı yeni telefonu GM 22S’yi piyasaya süren General Mobile, tüketici ihtiyaçlarına hitap edecek. İşte piyasada yer alan yeni GM 22S’ye dair detaylar.

Yayınlanma:
General Mobile GM 22S İle Piyasada!

Güç ve stilin bir araya gelen hali GM 22S, General Mobile’nin en yeni modellerinden biri olmayı başarıyor. 4 GB RAM özelliğine sahip olan akıllı telefonun, 64 GB hafızası bulunuyor. 8 çekirdekli işlemci özelliğiyle piyasadaki tüketicilere sunulan en stil yeni akıllı telefonlardan biri olmayı başarıyor. Şık tasarım özellikleriyle donatılan GM 22S’de aranılan pek çok detaylara yer verilmiş durumda.

Tüm ihtiyaçları karşılayabilecek özelliklere sahip olan GM2S’de özel pek çok çoklu görevler yer alıyor. Cihazda yer alan çoklu görevler sayesinde tüm anıların kalmasını sağlıyor. Kullanıcılar için son derece akıcı bir kullanım deneyimi yaşatıyor olması, cihazın ilgi çeken yanlarından biri olmasına neden oluyor.

General Mobile GM 22S Özellikleri

General Mobile GM 22S’i piyasaya sürerek üstün bir akıllı telefon kullanım deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Cihazın özelliklerinin neler olduğuna göz atıldığında 2.0 Ghz saat hızına sahip olan 256 GB microcard özelliğine sahip en güzel teknolojilerden biri olarak öne çıkmayı başarıyor. Hyper Engine teknolojisiyle yerini alan General Mobile 22S’de üstün özellikleri sunmayı başarıyor. General Mobile markası tarafından tasarlanmış olan akıllı telefonun renk seçeneklerinin neler olduğu da kullanıcılar tarafından merak konusu. Renk seçeneklerinin neler olduğuna dair detaylı bir inceleme yaptığımızda saf beyaz ve okyanus siyahının en etkili renkleriyle piyasada yerini alan eşsiz tasarımlardan biri olmayı başarıyor.

GMS22 iİe Geceleri Net Çekimler

GMS22’nin kullanıcı memnuniyeti yaratacak bir başka önemli özelliklerinden biri geceleri net çekimlerin açığa çıkmasını sağlaması.Cihazdaki yer alan gelişmiş kamera özellikleri piksellerin gruplanmasını sağlayarak geceleri bile harika çekimleri yapabilmenize yardımcı oluyor. Cihazdaki güç verimliliğinin bir hayli yüksek olması ve gecikmesiz bağlantı özelliğinin yer alması da kullanıcıların beklentilerine doğrudan hitap eden bir ürün olmasına neden oluyor. Cihazda yer alan şık kenarlı bir tasarım özelliği varken, arka cam kasasında göz doldurmayı başaran şık tasarım ön plana çıkıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.