General Motors Ekran Kirlenme Sorunlarına Çözüm Getiriyor

Teknolojji dünyasında birbirindemn güzel gelişmelere şahit olmaya devam ediyoruz. General Motors ekran kirlenme ile ilgili harika bir gelişmeye imza attı.

Yayınlanma:
General Motors Ekran Kirlenme Sorunlarına Çözüm Getiriyor

Otomobillerde yer alan dokunmatik ekran özelliği ile Genaral Motors tarafından yeni bir çözüm getirildi. Bundan sonra bulunan yeni çözüm sayesinde ekran kirlenme sorunları ortadan kolayca kaldırılmış olacak. Hem sağlık hem de sürücü açısından bakıldığı zaman otomobillerdeki dokunmatik ekranlarda kirlenme sorunları yaşanabiliyor.

Başarılı bir çalışma süreciyle hizmet vermeye devam eden General Motors, memnun edecek en güzel çalışmalarıyla farkını ortaya koymaya devam edecek. Kendi kendini sorunsuz şekilde temizleyebilme özelliğine sahip olan ekran teknolojisini devreye sokacak. Bu teknolojide doğal olarak otomobil kullanıcıları açısından konfor yönüyle ön plana çıkmaya neden olacak.

Dokunmatik Ekranlardaki Parmak İzi Sorunları Kalkacak!

Dokunmatik ekranlarda meydana gelen parmak izi sorunları da kolayca ortadan kalkmaya başlamış olacak. Toplamda dört farklı pikselden oluşabilen bir kapasiteye sahip olan ekran teknolojisiyle bundan sonra otomobil kullanıcıların olası yaşayabilecekleri sorunları ortadan kaldırılacak. Sağlığa neden olabilecek herhangi olumsuz bir durum yaşanmayacak.

Şirketin geliştirmiş olduğu bu teknolojiye bakıldığında güneş panellerinden ilham alarak üretmiş olduğu fark ediliyor. Bundan sonra otomobil kullanıcılarını da her yönden çok daha konforlu bir hale getirme konusunda iddialı olacak ekran teknolojisi de şimdiye kadar yaşanan tüm problemleri de sorunsuz şekilde ortadan kaldırma konusunda iddialı yanını da kanıtlamış olacak.

Ekran Sorunlarına Çözüm Getirilecek!

Ekran sorunlarına bundan sonra çözüm getirilmeye başlanacak. İstenmeyen olumsuz durumlar bundan sonra geliştirilen üstün teknoloji sayesinde ortadan kaldırılmaya başlanmış olacak. Fotokalizatör özelliğine sahip olması ile dikkatleri üzerine toplayacak ekran teknolojisi ile oluşabilecek yağ kalıntıları da tamamen ortadan kaldırılmaya başlanmış olacak. Dizüstü özelliğine sahip olan pek çok cihazlarda da benzer özellikler ile ön plana çıkartan General, yeniden bir buluş inşa ederek kullanıcıların kolaylığa erişmesine neden olacak. Böylelikle ekrande istenmeyen kir gibi çeşitli kalıntılara maruz kalınmaz. Tam aksine ekrandaki kir kalıntılarını önleyerek çok daha iyi şekilde konfor alanı sunar.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.