Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'nu ağır eleştiriler: Gandi görünümlü diktatör

Katıldığı televizyon programında konuşan Osman Gökçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'nu ağır eleştiriler: Gandi görünümlü diktatör

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Sürmanşet adlı programa konuk olan OSman Gökçek, yaptığı açıklamalarla gündeme ilişkin önemli konulara değindi.

Anayasa değişikliği referandumu sonrası tartışmalar devam ederken Osman Gökçek konuk olduğu programda CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun sözlerini eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştiren Gökçek,"'Kılıçdaroğlu'nu eleştiren ve Kılıçdaroğlu'yla aynı düşünmeyen herkesi partiden attılar." dedi. Gökçek konuşmasının devamında ise CHP eski Milletvekili Hüseyin Aygün'ün Peygamberimiz Hz. Muhammed'le (S.A.V) ve Atatürk ilgili söylemlerini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı;

"Bunlarla ilgili herhangi bir işlem var mı? Yok. Ama kendisiyle ilgili en ufak bir eleştiri olduğu zaman partiden gönderdiler. Mesela Süheyl Batum gönderdiler. Diktatör değil de nedir Kılıçdaroğlu? 8 kere seçim kaybetmişsin hala kaybetmene rağmen, seni partide istemiyorlar ama o diktatör yönetiminle koltukta oturuyorsun. Seni sevenler kalacak, seni sevmeyenler partiden gidecek." dedi.

Aygün'e Hiç Bir İşlem Yapılmadı

Aygün konusunda CHP'yi eleştiren Gökçek, "Kılıçdaroğlu her seçim sonrası istifa sorusu sorulmasını istemez. Kılıçdaroğlu koltuğa yapıştı, istifa etmiyor. Birgül Ayman Güler 'Partide FETÖ ile işbirliği yapanlar var' dedi partiden attılar. Hüseyin Aygün 'Atatürk katliam yaptı' dedi. Hiç bir işlem yapmadınız." sözlerini söyledi.

Kılıçdaroğlu Kesinlikle Diktatördür

Gökçek, konuşmasının devamında Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulunmaya devam etti ve şu ifadeleri kullandı: "Adam gibi tıpış tıpış sandığa gideceksiniz' diyor mecbur mu insanlar? Sen diktatörsün diye bunları yapmak zorundalar mı? Artık bırak diktatörlük işlerini. Bunlar iktidara gelseler ne içeceğimize, ne giyeceğimize kadar karar verirler. Bunlar böyle. Tamamen diktatör zihniyetindeler. Hatırlayın başörtülü kardeşlerimize yaptıklarını. Böyle baskıcı bir şekilde parti yönetmek olabilir mi? Kılıçdaroğlu bence kesinlikle diktatör."

Gandi Görünümlü

Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye devam eden Gökçek, "Kılıçdaroğlu'nu doğan görünümlü şahine benzetiyorum. Açık söylüyorum kendisi Gandi görünümlü bir diktatördür. Bunların devleti yönettiğini düşünün. İki kişi soru sorduğunda hemen dışarı attırmaya çalışır. Diktatör çünkü, içinde var. Kılıçdaroğlu kendi siyasi partisini mahvetti. İşi beceremiyor, zorla koltukta oturuyor." dedi.

İnce Haklı

Muharrem İnce'nin eleştirilerini haklı bulan Gökçek, "8 seçim kaybetti Kılıçdaroğlu dile kolay. 8 sınava girip bütün sınavları kaybedip ben çalışkan bir öğrenciyim diyebilir misiniz? Her sınavdan kalmışsınız, bitmiş işiniz. Muharrem İnce doğru söylüyor." sözleri ile konuşmasını tamamladı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.